tiistai 31. heinäkuuta 2012

Päivän treenilöt

Toinen setti metskun palautuksia iltaruualla takana ja meno on aivan huikeaa. Nostaa välittömästi ja palauttaa ihan täysiä. Kolme toistoa taasen, kaksi suoraan ruualle ja kolmas luovutukseen. Aivan sairaan makeaa!

Tänään käytiin myös Vihtavuoressa treenimässä. Aloitettiin seuruulla ja ilmetreenillä. Hyvä meno, ei ihan niin tarkkaa kuin voisi olla, mutta ilme on nyt se pääasia. Päälle vielä liikkeestä istuminen, joka oli sekin hieno.

Ruudussa tehtiin taas paikanhakua ja tuntuu pelaavan. Hyvin haki ilman lätkääkin ihan keskelle. Onhan se kuitenkin varmempi, että menee ihan keskelle kuin reunaan, vaikka sisällä onkin.

Tunnarista kaksi toistoa. Oma nousi todella varmasti, olin todella tyytyväinen. Tähänkin tuli palautukseen vauhtia, kun palkkasin vähän reippaammin.

Kaukot oli tämän päivän ongelma. Eka istuminen tuotti taas vaikeuksia, liittyykö tuohon kenttään jotenkin? Sitä jankattiin ja lopulta onnistui. Muut siirtymät meni ihan ok, mutta vähän kurjaa jos liike nollautuu ekaan siirtymään. Ihme jumitus, mutta ei auta kuin treenata :).

Ei kommentteja: