perjantai 27. heinäkuuta 2012

Riehan koemainen voivoi

Tänään Laukaassa vedettiin läpi tälläinen, kun kehäkin oli valmiina. Parissa kohdassa palkkasin sitä, mutta muuten koitin vetää koemaisesti. Aika hyvä treeni, näkee tasan, mitä pitää treenata!

Paikkamakuu tehtiin yhden koirakon kanssa. Oli napsinut mäkäräisiä, muuten ok. Ötökät ja Riehan isot korvat ei ole paras mahdollinen yhdistelmä...

Seuraaminen oli ilmeltään minusta hieno, jee! On siellä vielä hieman epätarkkuutta, mutta paljon tasaisempi on. Ja ilme on pääasia. Liikkestä istuminen oli hyvä: Luoksariin oli ihan sikatyytyväinen, näillä treeneillä aika napakka ja hyvä ilme. Ruutuun oli myös tosi tyytyväinen, tosin meni aika reunaan, eli keskikohtaa voisi vahvistaa.

Metallissa se teki sen, mitä on tehnyt nyt treeneissäkin. Tiputti ja komensi (tämä on minusta vauhtinoutojen peruja, odottaa että saa lennosta palkkaa). Mutta kun palkkaa ei tullut, niin ratkaisi homman ihan ilman lisäkäskyjä ja päätti tuoda. Metsku ehkä vähän heijastui muihin noutoihin ja niissä palautteli ravilla. Hyppynoudossa en ollut siihen tyytyväinen, mutta tunnarissa saa ravata näillä treenimäärillä, kunhan nenä on auki ja sehän oli. Yksi asia mikä toimii on tuo perusasentoon tulo takaa, ei yhtään vinoa pa:ta, eikä yhtään törmäilyä :).

Kaukoissa paketti oli jo vähän liian auki ja Riehaa alkoi häiritsemään pörräävät mäkäräiset jo liikaa. Istumisessa sillä oli jumi jo ennen kehään menoa, enkä saanut sitä korjatuksi, vaikka palkkailin istumisesta monta kertaa. Muutenkin ei oikein keskittynyt ja vaihdot jäi epäpuhtaiksi. Se oli kuitenkin ainut puhdas nolla tässä treenissä eli ihan tyytyväinen olen. Veikkaan että kakkostulokseen oltaisiin tällä menolla päädytty?

Parasta oli, että Riehalla oli kiva ilme, häntä heilui ja naama nauroi. Saisihan se varmaan olla tarkempi monessa kohtaan, mutta ehditään me vielä hioa. Katsokaa vaikka:



Oikein hyvä treeni. Ilme on edelleen ykkösasia treenilistalla, mutta sen lisäksi kaukojumppa jatkuu. Metskuun pitäisi kehittää nyt superpalkka ja sen saa vasta kun tuo loppuun saakka. Muuten ylläpitoa ja hauskanpitoa :).

Ei kommentteja: