keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Keskiviikkona

Nyt sitä videota luoksaritreenistä. Ainakin on kivvoo, jos ei muuta. Onkohan tuo kiertämisen ennakointi osa sitä meidän tottelemattomuusongelmaa :). Maahanmenot oli tänään hieman hakusassa ja sitten ne sujuikin jo niin hyvin, että seisominen unohtui. Tasapainoilua :).



Luoksaritreeniin yhdistettiin taas tunnari ja oma nousi hienosti. Ehkä se vaan vaatii toistoja ja toistoja että varmuus löytyy?

Päivällä käytiin Aholaidassa treenamassa kera Annen ja Rokin sekä Sadun ja Naavan.

Riesku aloitti hyppynoudolla. Eka oli aika lailla kympin suoritus. Päätin kokeilla sitten kunnolla vinoa heittoa ja sehän juoksi suoraan hypyn ohi. Tätä treenailtiin ja mielestäni saatiin hyvin muistuteltua että hyppy kuuluu tehdä kumpaankin suuntaan. Lisäksi sivulle takaakierto alkaa sujumaan jo liikkeeseen yhdistettynä, katsotaan mitä siitä loppupeleissä tulee.

Seuruuseen tehtiin häiriötreeniä, eli Satu sai häiriköidä minkä ehti. Aika hyvin R alkoi skarppaamaan, vaikka alkuun pää meinasi pyöriä. Luoksarissa tehtiin jättöihin jännitystä, eli leluun hetsausta ja vapautusta leluun jo matkalla. Kaukot sujui kokonaisena liikkeenä aika kivasti muutamasta metristä, tuntui että keskittyi ja malttoi paremmin, kun tehtiin monta vaihtoa peräkkäin enkä aina palkannut yhdestä. Loppuun vielä paikkamakuu Naavan ja Rokin kanssa, siinä ei ollut ongelmaa.

Tuike pääsi tekemään myös häiriköidyn seuruun. Se oli ihan hirmupätevä, ei paljon saatu pikkukoiraa hämääntymään. Toisaalta, sillä ei sellaista hinkua ihmisten luokse olekaan kuin Riehalla. Mutta oikein kiva treeni ja tehtiin muitakin rallyjuttuja.

Viima pääsi kentälle leikkimään Rokin kanssa ja se oli aivan innoissaan. Tuntuu että sterkkauksen jälkeen se on kuin pikkupentu ja pari veti oikein mukavaa hammaspainia. Naavalle sen sijaan piti ärähtää, pöllö koira. Raisa ja Milla pyörähtivät kentällä myös ja Viima sai toteuttaa ykkösrooliaan lapsen viihdyttäjänä ja saipa Milla Viimankin jo tekemään kaukokäskyjä. Siitä käytiin vielä Annen ja Rokin kanssa lenkillä, eli oikein mukavasti tekemistä.

2 kommenttia:

Reija kirjoitti...

Vitsit mikä asenne! Mä niiiiin haluun tuommosen koiran. :D

Riikka kirjoitti...

Hyvä että asenne näkyy, siihen tähdätään :)!