tiistai 10. heinäkuuta 2012

Erävoitto tunnarista

Jatkettiin eilisen ideoilla ja vähän omilla pohdinnoilla tänään. Luoksariin haettiin sitä vauhtia ja intoa ja sitähän saatiin. Työstin Riehalle lisää vihesuhinaa ja leluun hetsausta ja sillä sai aikaan hyvin tärppänä olevan kelpien. Tänään pidin huolta, että pyydetyt käskyt myös tehtiin loppuun saakka :). Mutta olipa kivaa, riekuttiin ja hömpättiin. Siirsin tuota jännityksen hakemista myös sivulla oloon ja Riesku oli niin tarkkana.

Tunnaria tehtiin tänään 5 toistoa, joista 3 koemaista. Se on hieno!!! Menee ja tulee vauhdikkaasti, eikä väärät maistuneet ollenkaan! Luovutuskin sujui. Tuntuu että tunnari alkaa olla selätetty, toki vielä pitää siirtää se isompaan häiriöön.

Kaukoja otettiin pariin otteeseen myös. Välillä on tosi hienoa menoa, välillä meinaa unohtua. Käytännössä se menee niin, että yhden kerran joudun huomauttamaan, jonka jälkeen taas muistaa ja malttaa. Se on tästä kovasti innoissaan, häntä vaan heiluu ja sen takia ei aina alkuun oikein malta. Onneksi se korjaa nopeasti ja ihan selkeästi kuitenkin tietää, mitä halutaan.

Seuruuseen haettiin ilmettä, erityisesti täyskäännöksiin, joissa pää meinaa tipahdella. Vaatimisella ja palkkaamisella saatiin aika kivaa menoa. Treenaaminen on vaan niin hauskaa!

Tuike rallytokoili pätevänä ja koitinpa tehdä sille tunnariakin. Mutta vissiin se menee niin, että kun yksi osaa, niin toinen unohtaa. Tuike nimittäin tärppäsi niin tohkeissaan, että ei haistellut ollenkaan ja otti aivan satunnaisen kapulan ja toi sen ihan onnessaan. Hassu :D. Viima teki kiertoja ja stoppeja sekä kaukoja ja tunnarikapulan etsintää nurmikosta. Viimamaista oli se.

Ei kommentteja: