lauantai 7. heinäkuuta 2012

Aikaa vaan kotipihatreeniin

Työt haittaa harrastuksia, mutta pari sanaa silti. Riesku on treenannut joka ilta kaukoja ja päälle tunnaria, luoksaria ja seuruuta. Kun ei muualle ehdi, niin sitten hiotaan. Kaukoissa olen edelleen positiivisella mielellä, sillä on hyvä fiilis ja yritys. Vire vaikuttaa tekemiseen, eli jos on kovasti innoissaan (eli tehdään ulkona, eikä muuta ennen), niin alkuun meinaa stepata. Mutta onneksi kestää sanomisen hyvin ja sen jälkeen miettii ja yrittää uudestaan, jonka jälkeen steppaaminenkin yleensä jää. Seiso-istu on ehkä se vaikein, välillä se menee mahtavalla tekniikalla, mutta välillä liikuttaa takajalkoja. Tähän vaikuttaa paljon oma käsimerkki, jos saan tehtyä sellaisen kunnon heittävän eleen, niin koirakin suorastaan hujahtaa taakse. Eli se on vielä eniten kesken.

Tunnari sen sijaan on aika hienolla mallilla, väärien maistelu on vähentynyt huomattavasti, vaikka olisikin korkeassa vireessä. Sillä on myös hyvä ilme, menee itsevarmana ja nostaa oman heti. Luoksarin stopeissa ollana pelailtu namipeliä ja mielessä erityisesti ne maahanmeno. Ihan se ei vielä heittäydy niin täysillä kuin voisi. Pitää tämä ottaa ainakin esiin maanantaisessa Taskisen Satun koulutuksessa. Seuruussa ollaan keskitytty käännöksiin, erityisesti täysiin sellaisiin. Niistä paljon palkkaa ja hyvä ilme.

Tuike on tehnyt rallytokojuttuja. Mietinnässä on nyt että ilmottaisinko sen ihan virallisiin kisoihin. Enitenhän sen kanssa on ongelmana ne häiriöt, temputhan se kyllä osaa. Kassotaan.

Ei kommentteja: