tiistai 17. heinäkuuta 2012

Tokopoliittisesti epäkorrektia

Huomaa, että ollaan tehty ilmetreeniä seuruuseen ja jätetty tekniikka vähemmälle. Samalla on palannut meidän vanha ongelma eli painaminen. Mutta on sillä ainakin vire kohdillaan, tosin ei tämä ehkä tokoon kovin korrektia ole. No, onneksi sen saa aika nopealla treenillä korjattua, kunhan vaan jaksaa palkata takakautta. Ja mieluumminen pieni porsas kuin hieman tippuva kontakti ja korrekti paikka. Tässä pieni pätkä, jossa jopa pahimmat porsailut on sensuroitu (herkimpien tokoiljoiden ei varmaan kannata edes katsoa :D). Ja kyllä me se painaminen taas korjataan. Sitten kun se tekee tuolla ilmeellä poliittisesti korrektia seuruuta, niin jei :D.


Luulin kuvanneeni videon myös meidän luoksaritreenistä, mutta se olikin vissiin kadonnut bittiavaruuteen. Harmi, oli nimittäin sikahyvää menoa, tehtiin stoppeja puunkierron kanssa. Pitää koittaa huomenna videointia uudestaan. Mutta ilme oli niin kohdillaan ja vauhti makea ja stopitkin toimi. Luoksariin tuo keuliminen kyllä sopii.

Tunnarissa se nosti tänään kerran väärän. Sen jälkeen oma nousi taas. Ongelmallista. Etsitin sillä sitten vaan yhtä kapulaa nurmikosta ja se löytyi hienosti ja ongelmitta. Kakeissa mentiin vanhaan malliin.

Ei kommentteja: