lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tuiken rallytokouran virallinen startti

Tänään osallistuttiin ensimmäisiin virallisiin rallytokokisoihimme. Päivä oli kuuma ja meidän suoritusvuoro toiseksi viimeisenä lähes kolmestakymmenestä koirakosta. Tuike läähätteli kovasti, vaikka juotin ja koitin sitä kastellakin.

Rata oli tällättinen:



Radalle kun päästiin, niin Tuike oli oma innokas itsensä. Ihan samanlaista fiilistä ei ehkä saatu kuin edellisissä möllikisoissa, mutta hyvä fiilis kuitenkin. Varsinkin kun hallin pohja tuntui vetävän kovin monen koiran nenää puoleensa. Rata meni hyvin ja pysyin itse kärryillä missä mennään, eikä suurempia virheitä sattunut. Tuloksena olikin sitten 97/100p. eli hyväksytty tulos ja vielä ihan reippaasti!!! (Lajia tuntemattomille, hyväksytty tulos on siis 70p.).

Kolme pistettä lähti hihnan kiristymisistä, mutta tosiaan muuten tehtiin kaikki liikkeet niin kuin pitääkin. Tuike taisi olla tällä sijoituksella viides. Palkintojen jaossa tuomari vielä erikseen kehaisi meitä, kuulemma iloista ja yhteistyö on hyvää :). Niinhän se on, parhaimmaan Tuike on niin pätevä pieni eliö. Tästä on hyvä jatkaa rallyuraa :).

Tuiken valepentu-look sai taas kovasti kehuja ja onhan se ylisöpö. Eräskin vanhempi pariskunta tuli kyselemään minkä ikäinen pentu se on ja Tuike sai extrakehut tärpäkästä ilmeestään ja innostaan tehdä. Valepentu valloittaa :)!

Ei kommentteja: