keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Toinen kulkee ja toinen ei

Ajeltiin uuteen paikkaan tekemään viestiä. Päätettiin tehdä Riehalle pidempi matka, vaikka ei saatukaan muita koiria mukaan juoksemaan. Käpöttelin siis sellaiset 450m b-pisteelle. Reitti meni ihan järven vierestä ja Riehalla oli kova hinkun järveen, eli hieman oli ehkä ajatukset muualla. Maasto oli myös paikoin vaikeampaa kuin mitä Rieha on aiemmin tehnyt, kun selkeää polkua ei mennyt ja matkalla oli kunnon ryteikköä.

Lähetin Riehan ja tuntui että lähti hyvin. Mutta palasi sitten parinkymmenen sekunnin päästä. Eli oli käynyt jo suht pitkällä, mutta sitten oli tullut tenkkapoo. Jäi seisomaan jonkin matkan päähän ja siitä lähetin uudestaan. Nyt alkoi mennä jo ilikikurisuuden puolelle, eteni vaan n. 10m ja jäi sinne heiluttelemaan häntää. Raisa antoi ääniapua ja mie hieman ärähdin, niin silloin lähti. Laitettiin se vielä takaisin b-pisteelle ja sielläkin päässä oli ollut lähtö hieman tahmeaa.

Riehalle tekisi niin hyvää saada joku juoksemaan sen edellä. Ja vissiin on nyt vaan otettava tiukempi linja noista palaamisista. Ehkä seuraavalla kerralla voisi pidempään matkaan ottaa myös helpomman maaston ja selkeämmän linjan, niin ei tulisi kerralla montaa vaikeutusta.

Tokotreenitykset useammassa osassa sen sijaan sujuivat hienosti. Jatkettiin edellispäivien linjoilla, tunnari sujuu, kaukoissa mennään parempaan suuntaan koko ajan ja lelun kanssa haettiin jännitystä jättöihin ja lähtöihin.

Ei kommentteja: