torstai 22. maaliskuuta 2012

Uinnit ja agivuoro

Eilen käytiin taas uimassa tutun kaavan mukaan. Tuike haki lelua omat kierroksensa (lähti ehkä mieluummin ilman liivejä kuin niiden kanssa), Rieha päästettiin altaaseen ja veteli siellä 15min kertaakaan lepäämättä ja Viima ui samaan aikaan Anskun kanssa jonkun reippaat 12 kierrosta. Kaikilla edelleen siis ihan oma tyylinsä.

Tänään oli vuorossa Riehan agitreenilöt. Ratana tälläinen:


Alku meni hienosti. Menin ottamaan 2-hypyn taakse, josta pyöräytys kolmoselle ja 2-hyppy leijeröiden putkeen. Tosin sen jälkeen kun oli kerran käynyt pussissa, niin meinasi pariin otteeseen karata kolmoselta sinne. 4-putkesta ulostulo oli haastava, koska meni niin pitkälle. Kun muistin ottaa mukaan putkijarrun, niin sain kääntymään paremmin. 6-hypylle päällejuoksu, joka pelasi hyvin. 7-9 toimi hienosti. R irtosi pussista tosi hyvin hypylle, eikä sitä tarvinnut saattaa.

11-hypylle oli tarkoitus tehdä poispäinkäännöäs, se oli meille tosi vaikea. Rieha kyllä meni hyvin hypylle, mutta teki ylimääräisen kiepahduksen ennen sitä. Tätä pitää treenata, ei saatu onnistumaan oikein millään. Loppusuoran putkissa ja pujottelussa ei ollut ongelmaa, haki pujottelun hienosti ja itsenäisesti. Pari kertaa jätti viimeisen välin pujottelematta, mutta siinä oli itsella liian kiire ja kaivoin lelua esiin liian aikaisin. Maltti on valttia tässä vielä.

Treenin jälkeen tehtiin hieman tokojuttuja. Kaukojumppaa, jossa oli ihan ideaa. Lisäksi viereisellä kentällä luoksaritreeniä. Enin yksi eteentulon kanssa, sitten pari pakoonjuoksua stopin kanssa ja loppuun yksi koemainen stoppi. Aika kiva meno oli kaikissa, stopit sujui ja vauhti oli hyvä.

Ei kommentteja: