perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kisaryhmän treeneissä

Riehan kanssa käytiin pikaisesti pyörähtämässä kisaryhmän treeneissä ennen töihin menoa. Tarkoituksena oli treenata bh-juttuja ja saatiinkin hyvin tehtyä.

Aloitettiin tuomarille ilmottautumisella. Tehtiin ilmottautuminen kahdelle eri tuomarille ja kerran vielä koirakaverin kanssa. Sujui oikein hienosti, ei kiinnostanut tuomari eikä koirakaveri (vaikka ihanalle Ruu-labbikselle pitikin käydä hepuloimassa ennen treenin alkua). Siitä tehtiin sitten seuruuta henkilöryhmään, tässä ihan tosi hyvä meno sekä ilmeeltään ja paikaltaan.

Luoksetulo sujui myös hyvin, otin ihan pitkästä matkasta. Sitten siihen paikkamakuuseen. Ruu teki samaanaikaan treeniä. Jätön jälkeen R oli ollut levoton ja nuuskinut ympärilleen kovasti, siinä sitten samalla nousi seisomaan vähän alle kahden minuutin kohdalla. Toruin sen takaisin ja jäi heti paljon paremmin ja nyt tuli hyvä makuu, josta palkka. Tehtiin vielä kolmas makuu, joka oli kaikin puolin priima, eikä nuuskimista enää esiintynyt. Se ikäänkuin unohti maata, mutta onneksi palaute näytti menevän perille hyvin. Ruun tekemiseen ei reagoinut millään lailla, vaikka pyysin heitä olemaan mahdollisimman kovaäänisiä ja Ruuta palkkailtiin jne. Ihan vaan sellaista pientä pöllöilyä siis.

Ei kommentteja: