tiistai 6. maaliskuuta 2012

Treeniä ja videota vol. jotain. Ja taas uintia.

Aurinkoinen päivä ja vielä vapaapäivä, eli lenkille ja treenaamaan. Videokamerakin raahautui mukaan.

Rieha teki ekassa setissä tokoa/tottista. Seuraamista, täyskäännöksiä ja hieman suoraa. Mutta lyhyttä pätkää ja ilmeellä. Ja ilmeellähän se tekee, ihana <3. Siitä parit liikkeestä istumiset, jotka näyttävät videolla ihan ok:lta, ehkä voisin hinasen nopeampi olla? Loppuun vielä luoksaria, joka oli oikein kivaa ja paikka löytyi edestä hyvin. Ja sama videolla:



Tokosetin jälkeen tehtiin vähän kontakteja ja pujottelua. Puomin ylösmenot oli ihan hukassa, tai silloin kyllä stoppasin kun karjuin naama punaisena, mutta onko sekään itsesarvoista kuitenkaan... Sillä oli ihan hirveä hinku loppuun, eikä edes olisi syönyt namia noilla ylösmenoilla. En päästänyt sitä menemään koko puomia, vaan sai lelun pelkästä ylösmenosta. Pujottelu sen sijaan skulasi hienosti:



Rieha tauolle ja Vimps kentälle. Tehtiin ACE:n treenin loppuosaa loppupalkan kera. Viima oli ihan liekeissä, haukkuin ja heilutti häntää ja sama meno jatkui radalla. Yllättävän hyvin sain sille tehtyä ohjauskuvioitakin, twistit sujui erinomaisen hyvin. Viskileikkaus oli hieman haastava, hyppäsi kyllä, mutta leikkauksen jälkeen tuppasi aina hyppäämään saman tien takaisin. Namin kanssa saatiin treenattua tätäkin. Loppusuoralla oli hieno vauhti ja loppupalkka pelasi hyvin. Tarkoituksena on nyt opettaa sille tuota loppusuoralla irtoamista, että saataisiin se viimeinenkin vauhti puristettua. Hyvä meno!

Tuike kävi hallissa myös. Tehtiin tunnaria, vaihdellen aina hieman järjestystä jne. Nelisen toistoa ja oma nousi hyvin. Vahvistelin myös vierellä oloa, koska oli niin kovasti innoissaan. Sen lisäksi temputeltiin. Peruuttelu sujuu jo niin kivasti että peruuttelee sellaisen 3-4m yhteensoittoon. Pätevää.

Rieha tuli vielä lopuksi treenaamaan viskileikkausta. Lelun kanssa saatiin hyviä toistoja ja ilman leluakin, kunhan vaan muistin olla tarpeeksi selkeä. Tämä oli ihan hyvä treeni, takaaleikkaamista pitäisi treenata enemmän.

Iltapäivällä käytiin vielä Koirasportissa polskimassa. Tuike oli tänään normaalia vaisumpi, joten ei tehty sille paljoa. Vimps sen sijaan oli extrareipas, tosin todettiin että Ansku saa jatkossa uittaa sen, koska Viima tuntuu hakevan Anskusta tosi paljon tukea. Mie en ole niinkään tärkeä ;). Rieha veteli tyylilleen uskollisena koko ajan laidasta laitaan. Alettiin suunnittelemaan josko sen treenaisi koirauinnin SM-kisoihin, sen verran vauhdilla se vetää että olisi hyvät tsäänssit pärjätä.

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Olipa Riehalla siistiä tokotreeneissä, ihana ilme ja koko ajan niin itsevarma :)

Kepitystyyli näyttää hyvälle!

Riikka kirjoitti...

Riepu kiittää! Se on kyllä melkein liikuttava kun sillä on niin kivaa. Vaikkei aina teknisesti olisi parasta, niin mieluummin otan tuon ilmeen koiralle :D.

Riikka kirjoitti...

Ja toki siis koitetaan hakea sitä oikeaa tekniikkaakin :D.