perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pätevät treenit Pieksämäellä ja niistä videoo

Ajeltiin Jannen ja Raisan (ja pikku-Millan) kanssa treenaamaan Pieksämäelle. Rieha pääsi porukasta mukaan. Ajattelin että hyvä tehdä tuolla hallissa välillä palkan kanssa, ettei tule vaan aina kisafiilis. Tosin ihan yhtä innolla Rieha sinne taas meni, vaikka viimeksi tehtiin bh-koe tuolla. Taaperosta saatiin myös hyvät häiriöt mm. paikkamakuuseen, kiitos siitä :). Videokamerakin raahautui mukana.

Rieha aloitti ruudulla. Se löytää ruudun erinomaisesti ja paikka on hieno. Hieman oli alkuun ongelmia stopin kanssa, eli tarjosi maahanmenoa tai leikkiinkutsua. Pikkuhiljaa saatiin tämäkin karsituksi ja alkoi kuuntelemaan. Sinänsä tuohan ei kokeessa haittaisi, sen paikka on ihan mainio, eli vaikka menisi suorilta maahan niin siitä ei pisteitä lähtisi. Mutta kyllähän siellä kuunnella pitää. Lisäsin loppuun mukaan vielä merkille menon ja mun silmääni meno on kyllä hienon näköistä, ainakin on innokas ja halukas koira. Eli katsokaa loppuun, siellä tulee vähän parempaa menoa noin teknisesti ;).



Siitä tehtiin muutamat hyppynoudot. Tässä oli iso vauvahäiriö, mutta Rieha pystyi tekemään silti. Luultavasti siitä johtuen koittaa kerran juosta esteen ohi, mutta saan kääntymään, jei. Muuten oli sinänsä nättiä menoa, hieman katselee alussa vauvaa, mutta patoaa minusta hyvin hyppyyn (suu menee kiinni jne.). Luovutuksissa oli ihan millin verran vinossa alkuun. Minen muuten tajua että miksi nämä videoidet upottamiset tulee aina välillä erikokoisina tänne...



Käytiin tauolla, jonka jälkeen tehtiin Narun kanssa paikkamakuu ja paikkaistuminen. Paikkamakuu oli tosi hyvä, huolimatta tosiaan vauvahäiriöstä (juoksee suoraan kohti makaavaa koiraa :D). Istumista ollaan treenailtu vähemmän ja se painui kerran maihin, sen jälkeen istui ok.

Sitten tehtiin zetaa. Maahanmeno ei onnistunut viereisellä asfaltilla, mutta hiekalla ei tuottanut niin paljon ongelmia. Liikkeet oli minusta aika hyvät, tällä treenimäärällä. Hieman keulii seuruussa, siitä joudun välillä sanomaan. Johtuiskohan taas siitä että kävelen aika hitaasti Riehan tahdille? Varmuuttahan tämä vaatii vielä paljon, mutta treenillähän se tulee :).



Luoksarissa otettiin parit läpijuoksut ja siitä stopit ja koitin siirtää samaa täysillä jarraamista ihan normaaliin lähtöön. Ihan ei niin hyvin pelannut, tuppasi hieman valumaan. Tämä vaatii kyllä vielä työstä että löydetään tasapaino. Siitä vaan ihan lyhyt pätkä.




Kokonaisuutena oikein kiva treeni! Rieha teki hyvällä asenteella ja ihan kivalla mallilla suurin osa ylempienkin liikkeistä alkaa olemaan.

Ei kommentteja: