torstai 31. toukokuuta 2012

Pikatreenipäivitys

Eilen käytiin hallilla tekemässä hieman hyppytekniikkaa ja kontakteja. Hyvin huomasi että on ollut taukoa hyppytekniikassa ja Riehan meno oli hieman hillitöntä. Kontaktit sen sijaan sujui ihan mainiosti, tosin sille meinasi iskeä taas aivan pimeä kontaktimania. Se oli ihan joka välissä menossa kontakteille ja kun pääsi esim. puomin ylösmenolle, niin tuijotti vaan maanisesti eteenpäin lupaa odottaen ja kyyristellen. Menee ikään kuin transsiin, pimeä tapaus.

Tänään käytiin Raisan ja Jennyn kanssa nurtsilla treenaamassa. Tuiken kanssa tehtiin rallyhommia ja vähän tokoakin. Ruutu meni oikein mainiosti ja luoksarin stopitkin se sujui. Lisäksi vähän noutoa, perus tasamaata ja tunaria, kumpikin oli tosi päteviä. Rallyhommat on myös kivalla mallilla.

Rieha teki alkuun noutoa, jossa ei puhettakaan ravilla palauttelusta. Ihan sikahyvä meno ja kunnon asenne. Sitten ruutua, jossa meinasi jäädä vähän etureunaan, joten kävin leikkimässä sen kanssa pari kertaa ruudussa ja paikka parani heti. Luoksarin stopit oli hyvällä mallilla. Tein sille pari leluun vapautusta pelkästä odottelusta, kun tuppaa vähän irtoamaan kuplasta ja kääntelemään päätä. Ihan hyvin näytti skarppaavan. Jäävien erottelu oli myös ok mallilla. Loppuun Riehallekin tunari, jossa oikein hyvä nuuskinta ja oma nousi aika varmasti. Nurmikko sopii Riehalle, se on siellä aivan normaaliakin enemmän liekeissä!

Tuike sai tänään myös kesätukan, siitä kuvia huomenissa :). No, okei, yksi tänään.

Ei kommentteja: