maanantai 28. toukokuuta 2012

Tämän päivän treenikertaus

Tänään oltiin Killerillä kera Jennyn ja Raisan. Rakennettiin japseille rallyrata ja iloisesti ne sitä hömppäsi menemään. Ekalla kierroksella Tuiken piti vähän ihmetellä kylttejä, joiden päällä oli kiviä, mutta sen jälkeen meno parani. Eteentuloja pitää vielä treenailla, koska ilman namia radalla vetää herkästi vinoon istumaan. Mutta oli se ihan pätevä ja ohjaajakin muisti jotenkin lukea rataa :).

Riepu teki vaan ruutua, joka oli hieman hukassa. Kai se heti näkyy kun ei olla pariin viikkoon tehty. Jäi siis etureunaan. Parin näyttöruudun jälkeen meno parani huomattavasti. Ehkä kannattaisi nyt pari kertaa aloittaa suoraan näytöruudulla? Rieha toimi myös tehokkaana taaperon viihdyttäjänä ja nähtiinpä siellä jo aikamoisia koirankoulutuksen kiemuroitakin, aika hauskoja olivat. Vimpskin söi tyytyväisenä nameja ja taapero opetteli sanomaan Viiman nimeä joka luonnistuikin kera iloisten taputusten :D.

Tämän jälkeen Vimps kävi hallilla tekemässä vähän puomia. Meno oli hyvää, kunnes sitä kävi ahdistamaan naapurikentän naksuttelijat. Mie oli niin julma etten päästänyt sitä pois ennen kuin teki yhden hyvä puomin ja kyllähän se sieltä taas tulikin ja sitten oltiin tyytyväisiä. Myös Rieha teki puomia ja meno oli kertakaikkisen pätevää.

Jottei tylsää olisi, niin ajeltiin vielä metsään tekemään Riehalle ihan lyhyt viestitreeni. Umpimetsässä yksi lähetys Raisalle ja siellä superpalkka ja homma jäi siihen. Ilme oli Riehalle hieno ja tiesin ihan tarkkaan mitä oli tekemässä.

Illan vietinkin MEJÄ-kokeessa tekemässä jälkiä. Katsotaan miten meille huomenna käy...

Ei kommentteja: