tiistai 29. toukokuuta 2012

Viimalle MEJÄ AVO1!!

Viiman kanssa startattiin MEJÄn koekausi Vesangalla iltakokeessa. Sää oli koepäivänä erinomainen, ei liian kuuma, muttei satanut vettäkään. Tuomarina meillä toimi Tuula Svan.

Vimps lähti jäljelle hyvin, mutta heti ekalla suoralla se tarkisteli jotain jälkeä oikean jäljen kummaltakin puolelta. Se palasi kuitenkin nopeasti takaisin jäljelle omin avuin. Tällä suoralla se antoi myös kunnon vahtihaukut jäljen vieressä olleelle peltitynnyrille (vai oliko se kenties protesti ympäristön roskaamista vastaan...). Eka makuu mentiin yli vauhdikkaasti. Tokalla suoralla tuli myös jokin pieni tarkistus, mutta siitäkin palasi omatoimisesti suoraan jäljelle. Toka makuu oli hyvä, pysähtyi ja nuuski. Loppusuora mentiin vauhdikkaasti ja kaadon se peitti sammaleeseen kuten aina tekee.

Meno oli siis hyvää, yhtään hukkaa ei tullut ja saatiin tulos 47/50p. eli AVO1. Tuomarin kommentit olivat vielä tälläiset:

"Viima tutki alkumakauksen ja aloittaa reipasvauhtisen jäljestyksen käyttäen sekä maa- että ilmavainua. Ensimmäisen osuuden alussa laajat lenkit jäljen molemmin puolin. Sen jälkeen jälkitarkasti ensimmäiselle kulmalle. Kulma tarkasti. Makaus ylitetään. Toisen osuuden alussa tarkastuslenkki jäljen sivuun, itsenäisesti jäljelle ja jälkitarkasti toiselle kulmalle. Kulma tarkasti, makaus osoitetaan pysähtymällä ja nuuhkimalla. Kolmas osuus jälkitarkasti vain yhdellä pienellä tarkastuslenkillä. Kaadolle suoraan, jonka omistaa ja peittää."

Ja vielä pisteet:

Jäljestämishalukkuus 6/6
Jäljestämisvarmuus 11/12
Työskentelyn etenevyys 10/10
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja kaadon selvittämiskyky 12/14
Käyttäytyminen kaadolla 3/3
Yleisvaikutelma 5/5

Tuomari sanoi myös että hinasen saisi olla vauhtia vähemmän, nyt jäljestykseen meni pikkaisen päälle 20min. Taitaa neitokainen olla aika varma itsestään :D.

Mutta hirmuisen pätevä eliö!! Sillä on ollut nyt ihan kunnon tulosputki päällä. Voi vaan miettiä että oliko sterkkaamisella noin iso vaikutus kaikkeen. Nyt koitetaan saada toinen ykkönen kasaan ja sitten voittajaan :).

Tässä vielä sankari poseeraa hienon palkintonsa kanssa. Lisäksi sillä on Sininen Karva, joka on ollut aivan pop viime päivinä.


----------------------------

Rieha teki päivällä pienen viestitreenin. 200m ja mutkainen matka. Yksi lähetys Raisalle ja homma siihen. Lähti ihan täysiä, mutta tuli myös takaisin ihan täysiä n. 10m, kunnes taas kääntyi ja sitten suoraan Raisalle. Ei voi pieni kelpie muistaa kun menee lujaa...

Ei kommentteja: