sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Treeniä ja videota

Rieha reenasi tänään hallilla pujottelua ja kontakteja. Pujottelussa laitettiin ohjurit paikalleen, otettiin niitä pari kertaa ja sen jälkeen poistettiin väleistä muutama. Meno oli oikein mukavaa, tosin loppua kohden alkoi kelpie kiihtymään sen verran, että järki unohtui ja tuli niitä pomppimisiakin. Pitää muistaa lopettaa ajoissa, se on niin liekeissä tuosta pujottelusta ettei tosikaan. Tässä vähän makua:



Sitten tehtiin puomia. Aika tiukan asenteen saii ottaa että malttoi, mutta sitten tuli hyviäkin toistoja. Sain nyt vihdoin raahattua kotiin laatikonkin, voisi siellä nyt edelleen vahvistaa kontaktien ottamista.

Viima kävi hallissa tekemässä pientä pätkää (jota ennen se oli syönyt treenirepusta puolet nameista...). Sillä oli ihan ältsin hyvä meno, testailin erilaisia ohjauksia hypyille ja kaikki sujui. Jopa putki veti sitä tänään niin hyvin, ettei vauhti hidastunut edes sen sisällä. Ja pujottelu oli hieno. Hyvä Vimps!


Koska treenattava on, niin tehtiin vielä pihalla tokoa. Tuike teki ruutua, jossa koitin taas vaan vahvistaa sitä seisomista. Ihan ok meno. Sitten ihan simppeliä sivulletulo-treeniä. Ajattelin että jospa sille nyt vaan vahvistelisi näitä pikkujuttuja ja miettisi sitten milloin mennään kokeeseen.

Rieha pääsi vielä tekemään ruutua ja sehän oli siitä aivan innoissaan. Ja on se siinä hyväkin. Bongaa pyynnöstä, menee täysiä ja stoppaa hyvin. Yksi maahanmenokin otettiin ja sekin pelasi. Loppuun vähän seuruuta, joka sekin oli pätevää. Tässä videota siitä:

Ei kommentteja: