perjantai 7. lokakuuta 2011

Koko sakki möllitokossa

Otsikko kertoo kaiken. Hieman myrskyissässä säässä Vihtavuoren kentällä.

Rieha osallistui mölliluokkaan, eli helpotettuun alokasluokkaan:

Luoksepäästävyys 10: Hyppäsi kyllä aika reippaasti tuomaroivaa Raisaa vastaan eli ehkä ihan kympin liike.

Paikkamakuu 9: Tämä oli kyllä ihan kympin makuu, ei mitään ongelmaa ja oltiin ainoita, jotka meni vähän kauemmaksi. Mutta tuomari oli tiukkana meille tänään ;). Kesti hyvin isoakin häiriötä, yksi koira haukkui ja viereinen nousi istumaan jne.

Seuraaminen kytkettynä 8: Vesisade hieman haittasi ja tuli hieman pään ravistelua ja yksi pa jäi tekemättä. Minun mielestäni alokasluokassa kuitenkin helposti ysin seuruu.

Liikkeestä seisominen 10: Niin oli.

Luoksetulo 9: Hieman vino pa, mutta muuten hieno.

Hyppy 9: Minusta kympin hyppy aivan täysin. Nuuski hieman maata seisomisessa, mutta ei liikkunut mihinkään, itse hyppy loistava, samoin stoppi.

Kokonaisvaikutus 9

109/120 sij. 1/6

Niin se Riepu meni ja voitti ekan kisansa, vaikka epävirallinen olikin. On se kiva treenikaveri, ei voi muuta sanoa!! Onhan siinä vielä hiottavaa, häiriökestävyydessä ym. mutta kyllä se vaan hienosti tekee. Ja vielä tuulessa ja sateessa.

Tässä vielä video



Viima osallistui avoimeen:

Paikkamakuu 0: Jouduin ottamaan sen suoraan autosta ja oli pikkaisen korkeassa vireessä (niin, Viima!!). Ei suoranaisesti noussut, mutta teki heti Pitkän Koiran kun jätin sen ja oli sitä hyväkseen käyttäen aina venytellyt, vetänyt jalkansa alle, venytellyt, vetänyt jalkansa alle eli ryöminyt sellaiset pari koiran mittaa... Lisäksi se alkoi haukkumaan ja heiluttamaan häntää makuulta kun tulin piilosta ja ENNAKOI perusasennon. Voi Viimaa, mistä se näitä aina kehittää :D.

Seuraaminen 9,5: Se oli kyllä nätti, pientä irtoamista ja ei se juoksu edelleenkään mikään huippu ole.

Liikkeestä maahanmeno 10: Hyvä Vimps!

Luoksetulo 8: Väljä eteentulo ja vino pa.

Liikkeestä seisominen 10: Ja samaa mieltä.

Noutaminen 8: Pieni saalistus ja ihan vähän vino pa.

Kauko-ohjaus 10: Jee!

Estehyppy 7: Kaksoiskäsky takaisintullessa, vino pa.

Kokonaisvaikutus 8: Viima haukkui aika paljon liikkeiden välillä, oli hieman innoissaan!

yht. 148p. sij. 3/8

Viima on siis aivan sikamakealla päällä nykyisin! Se ei meinaa melkein pysyä hanskassa kun on niin innoissaan. Tosin tuossa paikkamakuussa ei vielä tarviisi olla. Nyt kokeisiin, mutta maltilla! Viiman video:



Ja loppuun avointa luokkaa parin vuoden tauon jälkeen pääsi testaamaan Tuike-tuikkunen:

Paikkamakuu 0: Ekassa yrityksessä kolme koiraa nousi, mukaanlukien Tuike. Uusinnassa nousi taas samat kolme, Tuike ensimmäisenä. Minusta tuntuu ettei se vaan enää uskalla olla makuussa, on mennyt jotenkin ihan epävarmaksi.

Seuraaminen 7,5: Töhötystä, paikan irtoilua, suht kiltti tuomio. Mutta ilme oli kiva suurimmaksi osaksi, vaikka lopussa joku unohdus tulikin.

Liikkeestä maahanmeno 7,5: Tuplakäsky (ja muistin antaa heti perään!)

Luoksetulo 5: Nätti ja iloinen läpijuoksu.

Liikkeestä seisominen 10: Hyvä Tuike!

Noutaminen 9,5: Pikkaisen väljä luovutus.

Kauko-ohjaus 0: Voi Tuike. Ensin se nuuskutti niin paljon ympärilleen ettei kuunnellut ja sitten ihmetteli Raisaa loppuajan.

Estehyppy 0: Tämän mössin kyllä ihan itse. Unohdin mikä käsky Tuikulla oli takaisintuloon ja sanoin hyppy, jolloin T hyppäsi takaisin, mutta päätti hypätä vielä kerta kielon päälle. Se on TÄNNE, sori Tuike.

Kokonaisvaikutus 10

Yht. 94p. sij. 8/8

Ei pisteillä juhlittu, mutta Tuikella oli hauskaa. On se vaan sellainen hömppä, taitaa olla meidän tokoura tälläistä hömpöttelyä jatkossakin. Suloinenhan se on kuin mikä ja silloin kun onnistuu niin on ihanan innokas ja tärppä. Hauskaa mentiin pitämään ja hauskaa meillä oli! Video:

Ei kommentteja: