tiistai 11. lokakuuta 2011

Neljän suora

Tänään treenasin omien lisäksi myös Naakan. Vierailevan tähden kanssa tehtiin evl:n seuruuta liikkuroituna, zeta, merkkiä, metallinouto ja kaukot. Hienosti Naru pelitti minun kanssa ja mielelläänhän sitä hyvin treenatun koiran kanssa tekee :).

Tuike aloitteli kaukoilla, jotka oli tänään aivan supereita. Ei puhettakaan liikkumisesta tai sekoilusta, ainoa mitä sai vähän muistuttaa oli s-i. Mutta hieno! Sitten vahvisteltiin sivulletuloa ja tehtiin yksi nappi liikkeestä istuminen. Lisäksi Tuike sai kiertää tolppaa, josta tehtiin sekä seisomisia että maahanmenoja, joissa oli oikein kiva meno.

Rieha teki palauttelevan. Lyhyt pätkä seuruuta ja jättävät, joista seisominen meinasi mennä maahanmenoksi, mutta saatiin sekin korjattua. Lisäksi R hupaili myös tolpan kierrolla stoppeja (supereita!), sivulletuloa (hyvähyvä) ja noutoa (ensin alkuun vähän ihmeissään, että miksi kapulan kanssa piti kiertää, mutta sitten oikein hyvä). Otettiin myös yksi tavan nouto, josta sai tulla leluun (vaihtoi kapulan leluun lennosta ja vaihtoi vielä takaisin kapulaan, jonka halusi välttämättä luovuttaa :D). Loppuun vielä avoimen kaukoja, jotka sujuu parista metristä jo vähän liiankin innokkaasti, eli pikkukelpie meinaa pompsahtaa asennosta toiseen jo pelkästä huokaisusta. Kestoa, kestoa.

Viima kunnostautui esittämällä noudosta kolme täysin erilaista variaatiota. Joka kerta se meni kapulalle täysiä loikkien, mutta sitten jäi mm. puoleen väliin heiluttamaan häntää ja kantoi kapulaa laipasta häntä heiluen ravaten ja tiputtaen sen minun varpaille. Viimeinen oli onneksi ihan nappi ja Viimalla oli ihana into vaikka vähän jankattiinkin. Loppuun Raisa liikkuroi meille seuruun, joka oli tosi hyvä. Jopa juoksupätkä onnistui normaalia sähäkämmin, joten palkkasin sen heti siitä.

Ei kommentteja: