torstai 6. lokakuuta 2011

Päivätreeni

Tänään treenattiin ennen 12h työpäivää, vaihteeksi :D. Ja ihan kotipihalla, vettä satoi, mutta Riehaakaan ei haitannut.

Riepun kanssa tehtiin Hannan eilen ehdottamia juttuja. Ensin intervalliseuraamista: pari askelta kävelyä, pari juoksua, pari kävelyä. pari juoksua... Aika hyvin piti paikkaa ja alkoi hiffaamaan. Sitten tehtiin parit vauhtiluoksarit, joista sai palkan jalkojen välistä. Loppuun yksi eteentulo, joka oli tosi hyvä. Sitten piti ihan vaan varmistaa yksi liikkeestä seisominen, että ei vaan sekoile maahanmenon kanssa. Ja se oli ihan nappi. Jatkettiin vielä seuruulla, ensin hihnaseuruu ja siitä ketjuttaen perään irti seuraaminen, josta vasta lelupalkka. Hyvin pysyi kontakti. Loppuun paikkamakuu, joka oli valpas ja hyvä, ei korvatkaan valuneet, vaikka satoi vettä :D.

Viima treenasi pihalla suoraan sivulle tulemista luoksetulossa. Tämä vaatii kyllä aika paljon toistoja pienelle porokoiralle, niin kovasti se tarjoaa eteen istumista. Mutta yritämme.

Tuike treenasi yhdistettyä luoksari-kaukot-settiä. Ensin kaukoja, joista lentävä palkka, josta luoksetulo joko suoraan tai stopin kanssa. Hyvin pysyi fiilis ja tehtiin tälläistä ikiliikkujaa vaihaten aina puolta 5-6 kertaa. Ja tekniikkakin oli kuosissa.

Ei kommentteja: