sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Huippukoe: Rieha ALO1, KP ja luokkavoitto!

Otsikossa tulikin jo kaikki oleellinen :D. Sankari ja pokaalit:


Ei vaan, avataan vähän fiiliksiä (jotka on kyllä niin hyvät). Jostain syystä tuo eka koe ihan uuden kisakaverin kanssa on aina ihan hirmuisen jännää. Toki tiesin, että sillä menolla mitä se on treeneissä tehnyt, niin ykkönen on ihan odotettavissa. Mutta koskaan ei voi tietää, varsinkaan kun sitä kokemusta ei ole. Jos Viiman kanssa viime koe oli hauskaa, niin nyt olin kyllä niin pyörtymisen partaalla ettei tosikaan...

Rieha teki lähes kaikki liikkeet niin hyvin kuin treeneissäkin. Kyllä siellä jonkin verran näkyi se, että jännitin ja se heijastui sitten koiraan mm. nuuskimisena, mitä se ei juuri normaalisti tee. Ja se, että on siinä vielä kovasti nuoruuden intoa, mikä näkyi erityisesti liikkeiden välissä.

Rivistö oli tämän näköinen, tuomarina Katja Rautiainen:

Luoksepäästävyys 10: Hienosti napotti ja nuoli tuomaria kädestä :).

Paikkamakuu 9,5: Tässä oli kyllä tiukka tuomari, R nuuski kerran ja siitä vähennys.

Seuraaminen hihnassa 8: Alussa ja lopussa nuuskintaa, välissä ok menoa.

Seuraaminen irti 9,5: Paransi huomattavasti, mutta ei ollut kyllä silti ihan parasta Riehaa.

Liikkeestä maahanmeno 10: Alku olisi voinut seuruultaan olla parempi, mutta itse liike hyvä.

Luoksetulo 9,5: Vähän vino pa (taidetaan alkaa muuttamaan tämä suoraan sivulle tuloksi).

Liikkeestä seisominen 8: Saisi olla kuulemma täpäkämpi ja lisäksi ennakoi perusasennon.

Hyppy 8: Tämä oli niin hilkulla, ettei ollut nolla... R reagoi minun valmis-käskyyni, nytkähtämällä eteenpäin. Tajusi itsekin onneksi samantien mitä teki ja jäi siihen istumaan. Käskystä hyppäsikin sitten ihan kympin hypyn.

Kokonaisvaikutus 9,5: Kuulemma iloista ja täpäkkää menoa. Nuoruuden into vähän tiputti, saisi olla liikkeiden välissä rauhallisemmin (mm. haukahti pari kertaa).

Yht. 182,5p AVO1, kunniapalkinto ja luokkavoitto (1/8)

Nuuskiminen oli ihan epätyypillistä Riehaa, ehkä siis koitti jonkinverran rauhoitella jäykkää ohjaajaa. Mutta on se vaan päheä ja kesti iloisesti loppuun saakka, vaikka ohjaaja pyörtymisen partaalla olikin.  Seuraavaksi suunnataan avoimeen, mutta ei pidetä kiirettä ;). Varmuutta pitää vielä kerätä että uskalletaan ylempiin lähteä, noin periaatteessa avoimen jutut on jo hallussa.

Ja tässä vielä video:

1 kommentti:

Piia kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hieno debytointi!!!!