maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäiskuvat vol1, tunaria ja kevään ekat viestit!

Pääsiäinen vietettiin mökillä. Aurinko paistoi, ruoka oli erinomaista, seura parasta ja pihasauna lämpeni joka ilta. Kyllä te tiedätte :). Räpsyjä tuli otettua useampi sata, tässä taas niistä osa.

Viima oli taas parissa päivässä muuttunut niin maalaiskoiraksi ja eleli rouviksi nauttien herkuista ja jakamattomasta huomiosta :D.

Etsi kuvasta porokoira

Ihan pikkaisen treenattiin ja jännin juttu oli kevään eka viestitreeni, joka vedettiin kelkkauraa pitkin. Matka ei ollut järjetön, sellaiset 300m lyhyine siirtymineen, mutta ei kai sitä talvitauon jälkeen tarvitsekaan kaikista vaikeimmasta aloittaa. Juoksutettiin neljä väliä.

Onnellinen juoksija

Rieha oli ihan liekeissä jo nähdessään pk-liivit, aika hyvin se on niihin ehdollistunut. Vesku jäi A:lle ja käveltiin B:lle. Meinasi varastaa lähdössä, mutta sain pidettyä sen sivulla. Sen sijaan seuruussa oli kovasti kuulolla, tosin edistäähän se meinaa herkästi. Pitäisi varmaan jättää seuruukäsky tästä kokonaan pois ja käyttää jotain muuta, koska ihan varmasti tuo keuliminen näkyy muualla. Kunhan sen saa jollain lailla hallinnassa vietyä lähetyspaikkaan, niin hyvä.

Lähti tosi hyvin ja juoksi joka matkan ihan täysiä ja onnessaan. On se vaan ihanaa nähdä, kun toinen nauttii! Minun päässä ei pitänyt minkäänlaista ääntä, Veskun päässä oli päästänyt kummallakin kerralla lähtöhaukun. Muuten oli hiljaa, mikä oli tietysti tosi positiivista. Toisaalta tässä ei ollut mukana muita koiria kirittämässä ja virettä nostamassa, eikä se joutunut jäljestämään kovin vaikeassa maastossa. Mutta tästä se lähtee!

Jäällä koko porukka riekkui perinteiseen tapaan


Varastettu hanska saa kyytiä


Viima suorastaan villiintyi


Tuike vastasi päivän ilmekimarasta




Treenattiin Riehan kanssa vähän tokoakin. Tunnarissa oli edelleen vaikeutustreeniä. Extramäärällä kapuloita ja oma esim. kiinni jossain esteessä. Oma nousi varmasti joka kerta. Koitin hakea myös palautuksiin vauhtia, koska herkästi tulee ravilla, mutta siinä on vielä työstettävää. Tein mm. treeniä, jossa heitin tavallista kapulaa toiseen suuntaa ja Riehan piti lennosta tiputtaa ja lähteä siitä suoraan tunnareille. Hienoa oli nähdä, että haisteluun ei vaikuttanut millään lailla tuollainen hetsaus, mutta ei se kyllä ehkä vauhtiinkaan vaikuttanut. Tehtiin erikseen pitotreeniä ja jouduin sanomaan sille kapulan puremisesta. Lopetti ja alkoi skarppaamaan. Tämä on kyllä sellainen tasapainoiluliike, ettei tosikaan...

Tässä vaiheessa päivitystä blogger päätti, ettei lataa enää kuvia, joten loput kuvat saa tulla seuraavaan postaukseen...

Ei kommentteja: