perjantai 29. maaliskuuta 2013

Koemaista ynnä muuta

Hennan kanssa käytiin ihanassa aurinkoisessa säässä treenaamassa. Tosin maneesissa, joten eihän se aurinko sinne kauheasti paistanut. Mutta maa pölisi senkin edestä, kaameaa. Voi kun nuo parkkikset ja kentät sulaisi pian!

Tänään teemana oli koemainen. Liikkeet kahdessa setissä, ruudusta poikki.

Seuruu: Virittelin Riehaa ehkä vähän liikaa ja se oli lievästi sanottuna liekeissä. Se ei äännä ikinä tehdessään, mutta nyt alun askelsiirtymissä kuului hienoista mouruamista. Mutta ilme oli ihan sikamakea, se oli niin innoissaan. Paikkakin oli suurimmaksi osaksi aivan korrekti. Juoksu superhyvä. Häiriömerkitkään ei haitanneet. Oikeastaan alun levottomuuden jälkeen oli tosi hyvä meno.

Zeta: I-S-M. Hyvät jäävät, ei ongelmia. Lopussa seuruu hieman edessä, muuten hyvä ja ei ennakoinut.

Luoksetulo: Wau, ihan mahtavat stopit!! Vielä paljon paremmat kuin aiemmin tällä viikolla. Maahanmenossa se oikein kaivautui maneesin möyhyyn. Kympin liike muuten, mutta ennakoi sivulletuloa.

Ruutu: Tämä oli kympin liike. Jos jotain korjaisi, niin paikka ruudussa olisi voinut olla taaempana.

Ohjattu: Haettiin oikea. Katsoi hienosti viennin ja oli ihan kuulolla. Ampui kuitenkin merkistä ohi, mitä tekee harvoin, eli kapuloiden arvo on viime treenien takia noussut liikaa. Taisin antaa kolme käskyä ennen kuin meni merkille, eli kokeessa olisi ollut nolla. Luulen, että olisi mennyt vähemmälläkin. Sen jälkeen kun oli merkillä, niin oikea haku sujui hyvin. Maneesin möyhy haittasi sen verran, että juoksi hieman kapulan päälle. Luovutus hyvä, mutta ennakoikohan tässäkin sivulletuloa.

Metallihyppy: Hirveän hieno asenne! Möyhyn takia kapula oli hetken hukassa, mutta ei lannistunut ja toi laukalla. Irrituksessa nytkähtelyä, palkan odotus oli aika kova

Tunnari: Oli hyvin kuulolla sivulla, hienoa. Maneesin pohja oli taas vaikea ja meni ohi kapuloista. Tämä vissiin toi hieman epävarmuutta ja tiputti oman kerran ja varmisteli muut ennen kuin toi. Plus että puri kapulaa, mikä on kanssa merkki epävarmuudesta. Ja taisipa ennakoida tässäkin sivulletuloa.

Kaukot: Takapalkkavalmistelujen kera ehkä hieman paremmat kaket kuin viime kokeissa. Viimeiseen istumiseen tuplakäsky. Varmaan jotkut seiskan kaukot.

Kokonaisfiilis oli hyvin innokas. Kehuin välillä innoissani hieman liikaa ja siitä syystä Rieha räyhähteli pariin otteeseen. Tämän kanssa pitäisi olla tarkkana, muuten pian lennetääm sm-kokeessa pihalle... mutta on se vaan ihana asenteensa kera! Nyt vaan taas malttitreeniä. Erityisesti liikkeiden lopetuksiin.

Tuiken kanssa tehtiin vielä rallytokoa, noutoja, luoksetuloa ja kaket. Kivaa oli ja hyvin sujui. Sen tokoliikkeet on varmaan parhaimmassa kunnossa kuin ikinä ja se oli niin innoissaan :).

1 kommentti:

N_ kirjoitti...

Ihana kuulla tuosta asenteesta :-) Jotenkin se innokkuus on aina itsestä ainakin kovin hauskaa ja olen itse vähän laiska "rauhoittelemaan". ;-)