tiistai 24. tammikuuta 2012

Yksi puree, toinen töhöttää ja kolmas ahdistuu, kunnes kaikki onnistuu :)

Kotitokojen teemat on olleet paljolti kaukot, Riehalla tekniikka ja Tuikella maltti. Edistystä kummallakin, Riehalla ehkä hinasen enemmän.

Eilisen teema oli kuitenkin tunnari. Pitäisi saada tämäkin liike kasaan, että sinne voittajaan pääsisi. Eli Rieha aloitti. Testasin eka kahdella kapulalla, mutta noutoinnostus vei voiton, eikä muistanut ollenkaan nuuskia. Otin sitten tunnarilaudan peliin ja oma alkoi nousemaan hienosti. Hieman oli kiireisen näköistä menoa, joten vahvistin nuuskintaa laittamalla laudalle aina muutaman namin. Tämä tuntui toimivan tosi hyvin ja Riepu alkoi käyttämään nenäänsä ihan eri lailla, eikä kiire ollut ihan niin hirveä.

Tästä rohkaistuneena otin laudan pois ja testattiin omalla ja kasalla vääriä. Niinhän se oma vaan nousi. Sitten laitettiin oma ja kaksi kasaa vääriä ympärille. Edelleen löytyi oma, jee! Pikkuhiljaa se sieltä tulee.

Samalla tuli taas huomattua, että mulla on kauniisti tunnarikapuloita rusentava koira. Eli leuat käy ja tunnarit on täynnä jälkiä. Otettiin siihen sitten erikseen treeni, jossa ihan julmasti vaan huomautin jos leuat kävi. Nopeasti tuntui tämänkin hiffaavan ja piti kapulaa loppuvaiheessa hienosti. Riepu teki myös seuraamisen askelsiirtymiä ja kaukoja ja niissä oli nätti meno kummassakin.

Tuike teki vaikeutettua tunnaria, eli vääriä oli reippaasti ja testailtiin eri järjestyksiä. Kahdessa rivissä olleet kapulat selvitti hyvin. Sikin sokin olleet kapulat oli vaikeampia, selkeästi sille tulee enemmän hätä kun ei voi ns. käydä kapuloita järjestyksessä. Eli siinä tuli pari väärän nostoa, jotka kyllä itse korjasi oikeaksi kun en palkannut. Viimeinen toisto tehtiin kapulat ympyrässä ja nyt T:llä oli selkeästi taas varmempi olo ja pystyi käymään kapulat läpi järjestyksessä ja oma nousikin hienosti.

Viimaa meinasi ahdistaa kun pakotin sen tulemaan suljettuun huoneeseen ja tekemään JUTTUJA. Siis omg. Ja vielä kapuloita, siis OMG. Kyllä oli ilme sen näköinen että joka päivä hakataan, eikä ruokakaan saa koskaan. Parhautta näissä Viiman "ahdistuksissa" on se, että kun sen vaan ottaa ja pyytää tekemään, niin sitten se itse tekeminen ei tuotakaan mitään vaikeuksia. Hieman on ehkä drama queen :D.

Eli Vimps etsi ensin omaa kasan vierestä, ei mitään ongelmaa. Sitten kahden kasan vierestä, ei edelleenkään ongelmaa. Sitten sikin sokin olevien kapuloiden joukosta ja lopuksi vielä ympyrästä ja joka kerta se oma nousi hyvällä nenätyöskentelyllä. Luovutuksia en siltä edes vaadi, kunhan merkkaa ja nostaa. Ja kylläpähän sillä tuntui olevan hauskaa. Ja hei, siitähän sai siis  ihan palkkaakin, siis ruokaa, omg :D.

Ei kommentteja: