keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Taas kerran reenaamisen sietämätön keveys

Ja hallilla taasen. Oli muuten kunnon lumisade, eli kyllä oli luksusta katto pään päällä!

Rieha teki perinteisen setin, ensin aksaa ja sitten tokoa. Aksassa pujottelua, nyt kokonaisella pujottelulla ja kolmella ohjurilla. Aika samanlaista kuin viimeksi. Hirveä into sillä on, juoksee pujottelemaan toisesta päästä hallia jos vaan silmä välttää. Välillä tekee tosi hienosti, välillä taas vauhti vie voiton. Olen koittanut miettiä teenkö itse jotain eri lailla silloin kun se jättää välistä, eli kiihdytänkö koiraa liikaa tmv. En oikein tiedä, parhaiten se tuntuu tekevän silloin kun saa mennä ihan itsekseen, eli ihan hyvin voi olla taas minusta kiinni. Mutta on niin vaikea itse sanoa. Tätäkin pitäisi jonkun muun katsoa...

Keinulla tehtiin kontakteja, hyvin sujui. Loppuun vielä putkijarruja ja hypyn takaakiertoja. Tuntuu ihan hyvältä, että välillä tehdään muutakin kuin rataa. Jotenkin sitä vaan aina innostuu...

Sitten tokohommiin. Luoksarin stopin vahvistuksia, otin lelupalkan, että saatiin enemmän vauhtia ja samalla teävämmät stopit. Erikseen sitten luoksarin loppua eli eteen- ja sivulletuloja, hyvä meno. Noutoa tehtiin myös. Hyvät nostot ja luovutukset. Viimeisenä ihan vaan motivaatioksi vauhtinoutoa. Seuraamista tehtiin pidempi pätkä, josta palkka hyvästä täyskäännöksestä. Loppuun paikkamakuu 3min. Keksin hyvän keinon, millä voin seurata piilosta mitä tekee, ilman että tarvitsee kurkkia. Eli IPhonen kameran kun tyrkkää piilosta esiin, niin pystyy hyvin seurailemaan. Ja hienostihan se makasi, edelleen häiriö oli kova kun viereisillä kentillä aksattiin.

Viima jatkoi viikon teemaa, eli motivaatiota. Lyhyitä pätkiä ja yksittäisiä esteitä, joista aina loppupalkka. Ja hienolla motivaatiolla se tekikin. Erityisen tyytyväinen olen ollut sen pujotteluun, menee tosi makealla vauhdilla. Lisäksi tehtiin pientä ohjauskuviotreeniä: takaakiertoja, niistoja jne. Hyvä meno!

Ja loppuun Tuike. Tehtiin eka ruutuua, naksutellen läheltä oikeasta paikasta. Sitten lähetyksiä pidemmästä matkasta pallopalkalla. Ihana, iloinen meno ja stopitkin parani koko ajan. Sitten tehtiin merkkiä. Hyvin se muisti sen, vaikka stoppi meinasikin valua. Tässäkin stoppi parani kun naksuteltiin. Sitten testattiin merkkiä ja ruutua. Alkuun T oli ihan pihalla, mitä ajettiin takaa, mutta loppuvaiheesssa meni ihan superisti merkiltä ruutuun ja sillä oli niin hauskaa :).

Ei kommentteja: