sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

Taas mennään uuden vuoden ja uusien kujeiden puolella. Uuden vuoden juhlinnat meni meillä rauhallisesti, olin itse töissä sekä aattopäivän että ensimmäisen päivän. Paukkuja kuului täällä maallakin ihan kiitettävästi, onneksi kukaan noista ei suuremmin välitä. Tuike on ainoa, joka hieman läähättelee ja kulkee perässä, mutta sekin pystyy nukkumaan ja käymään ulkona ihan normaalisti. Viima ei korvaansa lotkauta ja Rieha on yhtä hullu kuin ikinä. Testasin Riehan kanssa 23 aikaan illalla pihalla vähän treeniä ja teki ihan samaan malliin kuin ei olisi mitään pauketta kuullutkaan. Hyvä niin :). Siitä mentiinkin koko sakki nukkumaan ja puolen yön isoimmat tulitukset ei unta häirinneet.

Tänään treenattiin Doggiella kera Jennyn ja Annan.

Tuike teki eka. Aloitettiin metallinoudolla, jossa nostatin ensin fiilistä, eli sai tulla suoraan palkkaan. Loppuun pari luovutuksen kera ja meno oli oikein kivaa ja into kova. Hyppynoudossa sama juttu, tosi hyvin sujui. Seuraamisen paikkaa naksuttelin myös ja kovan innon keskeltä saatiin pätevää menoa. Loppuun kaukojumpattiin ja jumpattiin ihan muuten vaan. Näissäkin meinasi ihan pieni koira mennä sekaisin kun oli niin innoissaan. Kaukoissa tuli puhtaita vaihtoja kun vaan katsoikin koiraa :D, käskyjä ei tarvinnut ollenkaan.

Rieha toka. Ensin seuraamista ja lähinnä käännöksiä. Mikä ilme, vau! Se on kyllä hieno. Naksuttelin erityisesti tiiviistä täyskäännöksestä ja hyvin sujui. Siitä sitten liikkeestä seisomista, jossa koitin vahvistaa loppua eli että ei ennakoi pa:ta. Stopit oli hienoja ja saatiin tulostakin eli malttoi taas seistä. Tämä pitää vaan säännöllisesti treenata, niin muistuu. Luoksarin stopit oli ok, ihan ei tullut samalla vauhdilla kuin isommassa tilassa. Kaukot hyvät ja nouto ok sekin. Kokeiltiin myös tunnaria. Laudan kanssa hyvä nuuskinta ja kokeilin onnea ilman lautaa. Sitten alkoikin saman tien maistelu ja kauhea noutointo. Eikun takaisin laudalle vaan. Loppuun paikkamakuu Nalan ja Pipsan kanssa, olin piilossa n. 3 min. Hieno makuu!

Ja Viima viimeisenä. Noudossa ihana ilme, ainoastaan korjailtiin ekan kerran vinoa luovutusta. Luoksarissa hyvä stoppi ja eteentulo. Erityishuomioon taas edestä sivulle tuleminen ja Viimahan oli niin liekeissä että aivan meinasi pyöriä akselinsa ympäri kun niin kamalast yritti. Liikkeestä maahanmenoa piti vähän muistutella, mutta liikkeestä seisominen oli hyvä. Kaukot oli ihan kympin menoa. Hirmuinen into sillä taas oli ja homma meni melkeinpä yliyrittämisen puolelle. Mutta on se vaan ihana kun on niin kauhean tohkeissaan :D.

Ei kommentteja: