maanantai 23. tammikuuta 2012

Mölliryhmän treenit

Päästiin pitkästä aikaa omaan ohjattuun agiryhmäämme. Ensin oli juoksut ja sitten työt haittasi harrastusta, mutta kiva että nyt päästiin paikalle. Rata näytti tältä ja tehtiin siitä numeroita 1-13.



Rata oli oikein mukava. Riehan kanssa isoimmaksi ongelmaksi muodostui putken ja A:n erottelu, eli putki meni A:n alta. Sinkosi siis putkeen, jos yhtään oli rintamasuunta vinossa. Parhaimmaksi ratkaisuksi tuli se, että yksinkertaisesti vein sitä pidemmälle, että sain suoremman linjan A:lle. Muuten kontakti meni hyvin.

Pujottelu oli myös radalla ja mentiin sitä kuudella ohjurilla. Suurimmaksi osaksi tosi hyvää menoa ja hakee pujottelun hienosti. Yhdelle hypylle piti tehdä takaakierto ja se sujui tänään ihan superisti!

Toinen pieni ongelma tällä radalla oli kiire. Eli jos R on sitä mieltä että nyt mennään, eikä meinata, niin se ei meinaa oikeinehtiä hypätä, eli parit rimat tippui ja yhden esteen se kaatoi kokonaan. Tämä johtuu siis lähinnä omasta kiirehtimisestä, kun otan rauhassa, niin koirakin ottaa rauhassa ja menee silti lujaa. Loppusuoralle vaihdettiin ohjaus vedättämisen ja täysiä pinkomisen sijaan takaa ohjaukseksi ja R teki ihan todella hienosti. Khyl siitä vielä hieno tulee!

Erikseen tehtiin vielä yhden hypyn takaakiertoa, puomia ja keinua. Ältsin hyvä meno, kontaktit oli minusta tosi hienoja. Ilmoitin Riehan viikonlopuksi kontaktikurssille, mutta tuntuu että nämähän alkaa olla aika hyviä ilmankin. Katsotaan.

Ei kommentteja: