perjantai 30. syyskuuta 2011

Riepu on pätevä

Laukaan kisatokossa. Oltiin paikalla ennen muita, joten tehtiin ensin itseksemme. Alkuun otettiin pari paikkamakuuta. Ensimmäinen oli 3 minuuttia täydestä matkasta. Alku oli erinomaisen hieno, rauhallinen ja pätevä. Sitten pauttiarallaa 2min ja 10s kohdalla alkoi nuuskimaan ja meinasi unohtaa makuun. Siitä ohjaaja tulistui ja huusi vähän perkelettä, niin johan pikkukeepie makasi taas nätisti loppuajan. Tästä sai vähän pienemmän palkan ja uusittiin homma, nyt pari minuuttia. Ja se oli ihan kympin makuu.

Itseksemme reenailtiin myös seuruuta; käännöksiä ja lähtöjä ja meno oli hirmuisen hienoa. Sitten liikkeestä seisomista. Ensimäisellä yrittämällä meni maihin. Huomasin lähdössä, että kun oli sivulla ja kerroin mitä tehdään, niin koitti jo siinä mennä maahan. Eli pitää olla tosi tarkkana millä mielellä lähtee tekemään. Jatkettiin ja saatiin tosi hyviä seisomisia. Loppuun yksi luoksari täydestä matkasta ja se oli kymppi.

Sitten saatiinkin seuraa. Raisa on luvannut opettaa Riehalle jälkeä, joten ottivat työn alle kaksi namiruutua. Ja Rieha oli kuulemma ollut oikein pätevä, hyvä niin :D. Varmasti saisi Riepusta tuohonkin lajiin toimivan, jos vaan joku jaksaa opettaa. Pallo on nyt heitetty Raisalle ;).

Pienen tauon jälkeen tehtiin ohjattua seuraamista, liikkuroituna ja häiriössä. Hieman meinasi Raisa häiritä, koska vissiin tuon namiruudun jälkeen Raisasta tuli vieläkin siistimpi tyyppi kuin mitä aiemmin oli... No joo, liikkurista ei ottanut häiriötä ja kyllä se paikkansa piti, vaikka välillä piti vähän Raisan perään katsoakin. Loppuun vielä lähtöjä ja palkkaa kontaktista.

Sitten tehtiin ryhmässä luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Mentiin kehään koemaisesti juoksuntarkastuksen kautta. Tajusin ettei olla juuri reenattu tätä, mutta eipä Rieha siitä tuntunut välittävän. Luoksepäästävyydessä Rieha päätti moikata "tuomaria" ja meni hieman vastaan. Tästä otti nokkiinsa vieressä maannut bc ja se pääsi rähähtämään Riehalle. Onneksi ei mitään vakavampaa, leuat vaan napsahteli suuntaan ja toiseen. Rieha oli tämän jälkeen hieman tuohtuneen oloinen ja haukkui minulle muutaman kerran. Uusittiin luoksepäästävyys, eikä tuntunut olevan moksiskaan, joten jatkettiin paikkamakuuseen. Paikkamakuu sujui todella hyvin, Rieha makasi rennosti ja hyvin, eikä pälyillyt ollenkaan vieressä ollutta. Ihan sairaan hieno pieni akka, ei sille tuollaiset onneksi jää millään lailla päälle! Kyl tää on siihen vaan niin tyytyväinen!

Ei kommentteja: