maanantai 5. syyskuuta 2011

Rieha ryhmässä

Rieha aloitti tänään ihan oman ryhmäagin, tarkoittaakohan se sitä että jotain pitäisi alkaa osata :D. Aiemminhan se siis on vaan tuurannut Viimaa. Ei vaan, koira osaa jo niin paljon, ohjaaja sen sijaan tarvitsee kaiken opin minkä irti voi saada.

Tehtiin pätkää, mitä itse asiassa ollaan tehty joskus aiemminkin:



Ennen pituutta oli vielä yksi hyppy, mutta muuten aika lailla sama rata.  Mitäs, Rieha oli ihan liekeissä ja meno oli hurjaa. Vaikein kohta oli ekasta putkesta ulostulo, koska R ampaisi niin lujaa ja niin kauas, että ensimmäinen edessä ollut este mentiin. Eli piti oikeasti hakea sitä putkesta. Myös joku putkijarrutus oisi varmasti ihan hyvä opettaa...

Siitä kun selvittiin niin tokaa putkeen irtosi upeasti. 8- ja 9-hyppyjen takaakierto oli toinen suht haastava, mutta handlattiin sekin aika hyvin. Pikkuhiljaa sieltä tuli ihan radankin nököistä menoa siis.

Lisäksi tehtiin hyppysuoraa ja siinä irtoamista. Ja Riehahan irtoaa. Ei se tosin paljon ehdi hyppyjä katsella kun kaahottaa täysiä eteenpäin (rimat oli siis ihan maassa). Tekniikkaa, tekniikkaa...

Yksittäisenä oli vielä pujottelu. Käytössä oli kaikki verkot ja Rieha pujotteli mistä kulmasta vaan ihan ongelmitta. Lisäksi se lähti pujotteluun varmaan 5 kertaa pitkästäkin matkasta ja teki sitä ihan itsekseen, koska se on vaan niin hauskaa. Täytyy ihan ehdottomasti alkaa vaikeuttamaan hommaa, verkkojen kanssa menee kuin vettä vaan.

Ei kommentteja: