sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Viikonlopun hommat

Riehan luustokuvat tuli takaisin Kennelliitosta. Tuloksena pikkukelpielle lonkista B/B ja kyynäristä 0/0. Eiköhän me näillä hyvin harrasteta!

Perjantaina oltiin Laukaan kisatreeneissä. Vimps teki paikkamakuun kahden muun koiran kanssa. Hieno, rauhallinen makuu, mutta saman tien kun tuli piilosta niin neitokainen esitteli taasen kerran bravuurinsa Pitkän Koiran, eli ketarat suoraksi venytellen kera kauhean hännän heilutuksen... Kunnon shownainen taas kerran liikkeellä. Mutta nyt se on kehittänyt venytystä niin, että pystyi nousemaan sieltä perusasentoonkin, se on yleensä ollut se ongelma. Ihan pöljäke se kyllä on :D.

Lisäksi tehtiin liikkuroitu avoimen seuruu. Perushyvää, pikkaisen ei meinannut jaksaa, mutta kyllä se paikka ihan ok oli. Loppuun nouto, joka oli taas hyvin Viimamainen. Kauheilla loikilla kapulalle ja palautus koottua laukkaa ilmeellä "katsokaa kaikki minua, kun olen niin pätevä" :D. Palautus ok, pa vino. Perussettiä, näillä mennään :D. Viiman kanssa on vaan hupaisaa tehdä, kun ei ota vakavasti.

Tuike kävi tekemässä liikkeestä istumisia, jotka oli päteviä. Kaukoja tehtiin myös ja hienosti pysyi paikka. Seuraaminen oli aika seilaamista, ollaan taas taannuttu sen kanssa. Iloisella mielellä se teki kuitenkin.

Rieha teki liikkuroituna alokkaan liikkeitä:

Seuruut: Hihnassa oli hieno kontakti, eikä takapuoli heittelehtinyt. Pikkaisen se välillä meinaa painaa, eli vasemman jalam liikuttelu on jossain määrin haastavaa. Suurimmaksi osaksi kuitenkin erinomaista. Irti seuraaminen oli aika samanlainen, siinä tuli yksi kontaktin tipahdus, kun jäi katselemaan jonkun mopon perään. Paikka säilyi kyllä silloin, itse asiassa silloin oli varmaan korrekteinta tokoseuruuta, kun vähän irtosi. Mutta kyllä se ilme on minusta tärkeintä, ei haittaa vaikka joku tuomari sanoisikin liian tiiviistä menosta, sitä se ei kuitenkaan ole kuin satunnaisesti.

Liikkeestä maahanmeno: Oikein hyvä, ei ollut valittamista.

Luoksari: Ennakoi ihan hinasen käskyä, eli lähtee jo kun vedän henkeä. Tätä pittää treenata. Eteentulo oli hyvä, mutta pa vino. Miksiköhän sitä on pitänyt tehdä homma vaikeaksi, olisi vaan opettanut tulemaan suoraan sivulle. Toisaalta, ei se Riehalla varmaan montaa toistoa tarviisi että oppisi.

Liikkeestä seisominen: Meni maihin. Eli nyt pitää ottaa kunnon erottelutreeni siitä kumpaa tehdään.

Hyppy: Kympin hyppy ja hienolla ilmeellä.

Paikkamakuu: Kahden muun koiran kanssa. Makasi hyvin, mutta alkoi sitten nuuskimaan ja ikäänkuin unohti hommansa ja nousi seisomaan. Annoin sille aika tiukan palautteen ja sen jälkeen makasi hyvin. Otettiin vielä kaksi uusintamakuuta ja niissä kummassakin makasi hienosti.

Hyvin se oli kuulolla, vaikka vähän näyttää kuulemma siltä että pysyykö hanskassa :D. Kyllä se pysyy, se tekemisen into vaan meinaa pursuilla.

---------------------------------------------------

Tänään käytiin vielä uudestaan Vihtavuoren kentällä. Pikatreeni, seuruuta, erityisesti täyskäännöksiä. Yksi luoksari, jossa hyvä eteentulo. Sitten noita jättävien erotteluja, hyvin tuntui jäävän nyt mieleen.

Loppuun vielä paikkamakuu 2min. Se oli hieno, valpas, mutta rauhallisella ilmeellä. Hyvin kesti agiliitävien koirien häiriön ja paikalle apupyörillä ajaneen pikkutytön isänsä kanssa. Hyvähyvä!

Ei kommentteja: