maanantai 26. syyskuuta 2011

Huisia!

Maanantaipäivä oli koko sakilla vapaa, joten suunnattiin montuille lenkkeilemään aurinkoisessa säässä. Siitä pari kuvaa.

Riehaa meinaa vähän kypsiä tämä poseeraaminen.


Ei vaan, onnistuuhan sekin




Mustat


Pieni valkoinen


Isompi musta


Ja vielä mie ja mustat


Ja porokoira puskassa


Iltapäivällä oli minun ja Riehan Suuri Koitos. Eli ensimmäinen epävirallinen agilitykilpailu. Hieman jänskäsin mennä, mutta Rieha pisti niin parastaan että turhaanpa mie jännitin. Luokkana meillä oli möllimaxi ja rata näytti pauttiarallaa tältä:


Ekalla yrityksellä saatiin tulokseksi 10vp kahdesta kiellosta ja aika oli -19,51. Aikamoista haipakkaa siis, kun ottaa huomioon, että kiellot pitää aina korjata :D. Ensimmäinen kielto tuli 7-muurilta, kun R paukkasi A:lta niin lujaa eteenpäin, että kiersin muurin takakautta. Toinen kielto tuli 14-putkelta, siinäkin oli niin kova vauhti 13-hypyltä, että veti kaarroksen tosi pitkäksi. Tällä radalla sijoituttiin luokassa neljänneksi ja olin kyllä tosi tyytyväinen!

Käytiin uusimassa sama rata, siitä tuloksena 15vp (kaksi kieltoa ja muurin palikat toisella kertaa), aika oli -20,31, eli edelleen vauhtia riitti. Tällä radalla korjattiin monta kohtaa ja kaarrosta edelliseen rataan verrattuna, mutta valitettavasti 14-putkella teki jostain syystä kaksi kieltoa. Ekalla kertaa meni jo ihan puolessa välissä putkea, mutta tuli sitten ulos. Pimeä kulma ei ole sille normaalisti tuottanut ongelmaa, mutta luultavasti lähdin itse liian ajoissa liikkeelle.

Semmoinen startti minun pienellä neitokaisella, on se vaan makea!! Erityisen ylpeä olin siitä, että ainoastaan kerran tippui nuo muurin palikat (ja se oli oikeasti vaikeassa kulmassa), muuten rimat pysyi kaikki, vaikkei maxihypyillä olla ihan hirveästi treenattu. Ja A:sta olin myös ylpeä, malttoi hienosti tehdä kontaktin joka kerta. Vaikka on siinä vielä toki treenaamista, että siitä tulee itsenäisempi.

Mutta on se nopia, kun saadaan yhteistyö vielä kunnolla kohdilleen, kaarteet pienemmiksi ja ohjaukset varmemmiksi niin huijaa, katsotaan miten ohjaaja pysyy perässä :D. Ihana, ihana pieni agikoira!

Käytiin vielä kisojen jälkeen treenaamassa tokoa Laukaan kentällä. Perussetit: seuraamisen käännöksiä, liikkeestä seisomista, luoksarin loppuja. Lisäksi paikkamakuu taas kerran hyvässä häiriössä ja se oli erinomainen.

Ei kommentteja: