keskiviikko 7. elokuuta 2013

Yksi täydellinen ja yksi vähemmän täydellinen jälki

Rieha ajoi tänään n. 400m pitkän jäljen jolla, 6 keppiä ja 3 kulmaa. Jana n. 20m. Vanheni reilun puoli tuntia.

Jana oli upea. Janoja on treenattu oikeastaan vaan tämä kesä, oisiko alla joku parisenkymmentä. Rieha ei ole kertaakaan ottanut takajälkeä, eikä ottanut nytkään. Lähti etenemään varmasti, tosin aika vauhdikkaasti. Eka suora oli lyhyt, alle 50m, eikä siinä ollut keppiä. Rieha veti ekasta kulmasta hieman yli vauhdin takia, mutta palasi itsenäisesti takaisin kulmalle.

Tokalta suoralta 3 keppiä, jokainen varmalla työskentelyllä. Tällä suoralla oli myös yksi tien ylitys, ei ongelmaa. Toinen kulma oli ihan priima, toiselta suoralta nousi seuraavat 2 keppiä. Viimeinen kulma onnistui myös ihan täydellisesti, siitä varmalla työskentelyllä loppuun, jossa viimeinen keppi.

Aivan tosi makea jälki, mukana ollut Veskukin sanoi, että olipa hieno. Alussa oli pientä yli-innokkuutta, mutta loppua kohden rauhoittui koko ajan enemmän. Kepit nostaa tosi varmasti ja sen oikeasti näkee, kun saa hajun niistä.

Jälkitilasto:

Matka 3250m
Kepit 50/56

Viimalle tehtiin samalla reissulla verijälki laimennetulla verellä. Se vanheni iltaan ja Vesku kävi ajamassa sen. Ja oli kuulemma ollut aika epätoivoista. Eka suora oli mennyt hyvin, sen jälkeen Viima oli haahuillut päättäväisenä ihan missä sattuu. Jotenkin tuntuu, että tämä on nyt jonkinmoinen motivaatio-ongelma, muut jutut metsässä kiinnostaa huomattavasti enemmän. Taitaa jäädä viikonlopun koe Viimuskalta nyt väliin :(. Tosi harmi, kesän ainoa koe, mihin päästäisiin. Mutta eipä se auta, jos ei treeneissä suju, niin tuskin se sujuu kokeessakaan....

Edit. Ja asian ratkaisi viimeistään se, että Vimps on nyt linkannut jalkaansa pariin otteeseen ylös noustessa. Pitää sitäkin seurata...

1 kommentti:

Maija, Kami ja Ledi kirjoitti...

Noh noh, p**koilla kenraaleilla mekin mejä-kokeeseen lähdettiin ja hyvä tuli. Josko vieras metsä auttaisi oikeaan moodiin ja siellä sujuisi?