maanantai 1. heinäkuuta 2013

Walk down memory lane

Kaivelin kuvavarastoja ja sieltä löytyi niin hauskoja juttuja. Pakko laittaa esille pari Tuikkusen agivideota. Ihan alkoi tekemään mieli pikkukoiraa agikoiraksi! Ja muutenkin tuli niin ikävä noita aikoja. Tuiken kanssa oli niin kivaa tehdä ja ehkä sitä nykyisin osaisi vähän paremmin opettaakin asioita. Kuten vaikka pujottelua, joka tökki joka videolla... Mutta kun muulla tavoin ei opetettu kuin käsillä vedättämällä, niin niinhän me tehtiin. Muuten meno oli pätevää, Tuike on vaan niin ihku, ihanasti itsepäinen pieni pystykorva :).







Ehkä mun pitäisi vaan ryhdistäytyä neiti kelpien kanssa ja suunnata agikisaamaan. Silleen rennolla mielellä :). Muutenkin pitäisi rentoutua harrastusrintamalla, ihan turhaa stressiä sitä on taas ottanut itselleen. Tämä on kuitenkin harrastusta ja kaikista tärkeintä on se, että on hauskaa ja nautitaan tekemisestä. Hömpätä saa ja pitää, se on parhautta.

Rieha on tipunut sm-kokeen koetuksesta ja teki tänään kaksi jälkeä kaatosateessa. Ekassa saatiin apusilmiksi kokeneempi jäljestäjä, mikä oli ihan huippujuttu. Rieha oli tänään kyllä ihan sekaisin, miten musta tuntuu, että se on nyt sekoittanut jäljen ja esineruuduun, sen verran korkealla nenällä se koittaa keppejä hakea... No tämän päivän kahdelta jäljeltä keppisaldo oli 10/12, mikä oli todella hyvin, ottaen huomioon, että Rieha tosiaan kaahotti nenä ylhäällä miten sattuu. Täytyy varmaan palauttaa se nurtsille ainakin pari kertaa. Mutta janalle saatiin huippuvinkit ja Rieha suoritui tänään kahdesta alokasluokan janasta aikalailla täydellisesti. Ei mitään puhettakaan takajäljen ottamisesta ja eteni muutenkin todella hienosti.

Jälkitilasto on nyt kuitenkin tämmöinen:

Matka 1700m
Kepit 29/32

Ei kommentteja: