tiistai 17. toukokuuta 2011

Viima the mölliliitelijä!

Viima 5-vee, pääsi toista kertaa elämässään "agikisoihin", eli oman seuran mölleihin. Lähinnä sen takia, että ilmoitin sen ensi viikon iltakisoihin ja piti lähteä varmistelemaan tuleeko siitä yhtään mitään...


Mutta Viimahan veti parastaan! Käytiin kaksi kertaa tekemässä mölliluokan rata, ja se teki kummallakin hienon, puhtaan radan. Vauhti oli mainio: ekalla radalla aika oli 37.47s ja tokalla parannettiin aikaa 35,95 sekuntiin. Ei paha ollenkaan, voittajalle hävittiin reilu kaksi sekuntua. Parasta oli että Viima oli ihan innoissaan ja kun tehtiin vähän hetsausta niin haukkui ja kiskoi radalle. Ihana!


Rata näytti tältä:Ekalla radalla putket oli hitaampia, mutta tokalle paransi niihin. Erityisesti eka oli nopsempi, kun tiesi että seuraavana tulee A ja pystyin sitä sille hetsaamaan. A:lle saikin aina hienon vauhdin, samoin hypyille ja pussiin. Puomi ei ollut ihan paras vauhdiltaan, tokalla kierroksella ehti vähän patsastella ja ihailla maisemiakin. Sellaista ravia, mutta ei parasta. Sitä voisi kertailla, jos ehditään.


Mutta hyvä meno ja se riitti radalla sijaan kolme. Eli Viiman eka palkintopallilla olo agilityssä . Ja kyllä se oli ylpeä ja tyytyväinen itseensä! Ja minä siihen!


Vesku ja Tuike kävivät myös kilpailevien radalla kaksi kertaa. Rata näytti tältä:Vesku oli vähän väsynyt ja Tuike vähän itsepäisenä. Ekalla radalla meni väärään päähän tokaa putkea (joka oli muuten juuri vastakkainen pää, kuin mitä piirrokseen merkattu...) ja pujottelussa oli häikkää. Muuten rata oli oikein kiva ja vauhti oli hyvää, nopein aika olisi ollut jos puhdasta rataa olisi tullut.


Toka rata menikin sitten enemmän plörinäksi. Alku oli ihan superhieno, T kääntyi kuin unelma 3-hypyn taakse. Sitten se muisti edellisen radan hauskan suoran ja meni omatoimisesti renkaan, pussin ja melkein putkeen... Hyvin Veskulla kesti hermo ja jatkoivat ja nyt onnistui pussin jälkeen oikeaan päähän putkeakin meno. Mutta vähän oli pakka sekaisin ja T kävi kesken pujottelun ihmettelemässä tuomaria (mikähän tuomarikammo sille on nyt oikein tullut...). Mutta Vesku vetää kyllä hyvin, kunhan itsepäinen pikkupystäri vaan muistaisi totella.


Rieha kävi hallilla ihmettelemässä, se on het ihan täysillä mukana, kun pyytää jotain tekemään, vaikka ympärillä on miten paljon koiria ja ihmisiä. Lisäksi se pääsi leikkimään lähestulkoon samanikäisen bc:n kanssa. Pikkaisen piti kaverien toisilleen pörhistellä, mutta mukavasti ne sitten leikkivätkin.

Ei kommentteja: