maanantai 2. toukokuuta 2011

Ja vielä sunnuntai

Pienet päivätokot kotipihalla. Rieha aloitteli tunnaritreenillä. Ei olla vähään aikaan tehty, mutta nyt otetaan tämäkin ohjelmistoon kun maa on sula. Eli piilottelin yhtä kapulaa lehtikasaan. Otettiin neljä toistoa ja oma nousi todella hyvin joka kerta ja oikeasti käytti nenää. Kapula tuli kivasti käteen saakka, vaikken sitä vaatinutkaan, ainoastaan nopeaa palautusta. Jospa siihen ottaisi muutaman vääränkin mukaan kohtapuoleen.


Lisäksi tehtiin stoppeja, sekä sivulta että edestä. Seisomista lähinnä, koska se on niin vaikea sivulta tehdessä. Loppuun vielä kontaktitreeniä laatikolla. Sekin on kyllä haastava, Riehalla on niin tuhat rautaa tulessa, että vetää laatikolta alas tosi nopsaa ja naksu tulee välillä missä kohden sattuu. Mutta saatiin siitäkin hyviä toistoja.


Tuike teki ruutua pallopalkalla. Nyt stoppasi hyvin ja siitä lensi heti pallo. Ei vaikuttanut olevan paineessa ollenkaan ja meni varmasti. Loppuun lyhyt koemainen osuus, jossa pari siitymää ja niistä palkka. Pikkaisen pitin sanoa nuuskimisesta, se on kyllä maailman ärsyttävin asia. Se tulee varsinkin silloin esiin, kun T tietää että joku muu koirista on treenannut ennen sitä. Riehalta kun varsinkin kiihkoissaan lentelee suusta nameja vähän sinne sun tänne ja mikäs ahneelle pikkupossulle sopisi paremmin. Mutta viimeinen siirtymä oli erinomainen ja hyvällä kontaktilla.

Ei kommentteja: