keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Superaksat ja -tokot

Mökiltä kotiuduttiin ja lähdettiin treenaamaan Killerille.


Tuike teki ensin seuraamista lyhyissä pätkissä ja paljon palkaten, oli hyvää menoa. Sitten kaukoja, joissa ei olisi millään malttanut pysyä paikallaan. Liikkeestä istuminen oli erinomaisen hyvää, ei tullut yhtään väärää. Loppuun otettiin vielä lyhyt koemainen: pari siirtymää ja pidempi seuruu. Meni ihan mallikkaasti, eikä suuremmin ollut valittamista. Tuntuu että on kivasti hiffanut idean loppupalkasta.


Rieha reenaili myös tokojuttuja. Seuraamisessa oli erinomainen ilme ja paikkakin oli ok. Luoksetulossa tehtiin läpijuoksuja suoraan leluun. Ihan pikkaisen on alkanut himmaamaan lelun kanssa, eli silmään pitää nyt kiinnittää huomiota. Loppuun otettiin istu-maahan jumppaa edessä ja sivulla. Hyvin keskittyi, vaikka oli paljon häiriötä mm. Rokista, joka tuli loppuvaiheessa paikalle treenaamaan.


Sitten Viiman ohjattujen agitreenien vuoro. Tehtiin kahta eri rataa, jotka näyttivät tältä:Ensin tehtiin numeroitu rata. Aloitettiin lopusta ketjuttamalla osissa 11-14, 9-14 ja 3-14. Ihan mukavasti Vimps liikkui ja meinasipa jopa viimeisellä kerralla varastaa putkeen 5-hypyn jälkeen, mutta sain sen sitten kuitenkin käännetyksi. Tehtiin erikseen vielä tuota 4- ja 5-hypyn takaakiertoa ja erikseen se sujui hienosti. Oikeastaan ainoa Viimasta "tylsä" kohta oli 12-hyppy, jossa olisin hyvin voinut tehdä valssin pelkän kääntämisen sijaan. Loppusuoralle tuli kuitenkin hyvä vauhti.


Toisena pätkänä tehtiin tuo kirjaimellinen vauhtipätkä alusta loppuun. Tarkoituksena oli pitää hauskaa ja vetää homma kerralla läpi. Niinhän me sitten tehtiin, puhtaalla radalla ja hyvällä vauhdilla. Vimps selkeästi tykkäsi ja siihen oli hyvä lopettaa. Oikein kiva treeni, taas harmittaa kun ei päästä viikonlopun kisoihin kokeilemaan tositoimia.


Käytiin kävelemässä ja Rieha pääsi vielä halliin liitelemään. Otettiin sen kanssa samaa pätkää mitä Viiman ryhmä teki, eli tuota aakkosellista rataa. Pilkoin sen osiin ja muutaman toiston jälkeen testattiin koko pätkää. Vitsit, se tekee niin hyvin!! Vauhti on ihan uskomaton, irtosi ekaan putkeen vaikka kuinka kaukaa ja luki hypytkin hienosti. Vaikein paikka oli H-hyppy, josta olisi mielellään mennyt takana olevaan putkeen, mutta sain sen siitäkin kivasti kääntymään. On se kyllä maar makea, vauhti on uskomaton, mutta silti lukee ohjausta niin tarkkaan! Meille oikeasti vaikeampi rata ja samantein se tekee melkein puhdasta settiä!

Ei kommentteja: