lauantai 22. syyskuuta 2012

Viestitreeneissä sattuu ja tapahtuu

Tänään oli treeneihin mennessä mukavasti jännitystä. Koirankuskausauto Mersusta irtosi nimittäin kuskin puolen peili kun vastaantuleva paku ajoi "hieman" liian läheltä... No, onneksi ei mene omaan piikkiin tuo, muuten tulisi treeneille vähän liian kova hinta... Ja ehkä vielä enemmän onni oli myötä siinä, että ajoi pelkästään peiliin, eikä suoraan keulaan...

Itse treenit meni onneksi tosi kivasti. Tehtiin eka pk-esteitä. Vinoestettä tehtiin lelun kanssa ja hyppyä kapulan kanssa. Vinoesteestä koitti pari kertaa mennä innoissaan suoraan lelulle, mutta hyvin alkoi sitten skarppaamaan. Sillä oli vaan niin kovasti paljon virtaa, ettei ihan malttanut. Hyppyä ei tehty täydessä korkeudessa, mutta jostain on aloitettava. Matalalla menee ainakin ihan ongelmitta.

Sitten viestitreeniin. Paikalla oli yhteensä viisi koiraa ja saatiin mukavasti erilaista treeniä ja häiriötä. Eka lähetys oli n. 500metristä, Rieha lähti viimeisenä, eikä mitään ongelmaa. Tokalle matkalle minun suuntaan lähti ekana, edelleen hyvä meno ja jäljesti hyvin n. 100m siirtymän. Kolmas matka oli siis n. 600 metristä ja lähtö keskimmäisenä, ältsin hieno lähtö ja meni sikalujaa. Neljännelle matkalle Rieha lähti viimeisenä ja vahingossa ihan kunnon odottelun jälkeen, kun ei oltu ihan selvillä mitä tehdään. Tästä huolimatta tuli hienosti ja epäröimättä, siirtymää oltiin tehty n. 50m. Tässä kuului eniten haukkua, ilmeisesti haukkuu siinä vaiheessa kun tulee edelliselle pydähdyspaikalle, mutta sitten hiljenee kun lähtee jäljestämään.

Viimeiselle matkalle Rieha lähti taas viimeisenä. Otettiin mukaan tuomari ja R meinasi varastaa matkaan, joten kutsuin sen takaisin. Tämä vissiin hämmensi sitä hieman, koska sen jälkeen lähtö oli hieman epävarma. Lähti kuitenkin, mutta tuli parinkymmenen sekunnin päästä takaisin. Ärisin sille hieman, jolloin lähti ja tuli hyvin Raisan päähän.

Oikein mainio treeni, saatiin lähtöjä sekä yksin, että muiden perään, odottelua jne. Neljä matkaa oli oikeastaan ihan täydellistä menoa. Eikä tuo viimeinenkään lähtö ollut paha, pitää vaan totuttaa sitä tuomarin käskytykseen paremmin. Kiva fiilis sillä alkaa olemaan, eikä ole enää ihan niin irti odottaessakaan, vaan malttaa paremmin. Kyllä se siitä!

Rieha muuten rikkoi taas pk-liivinsä, nämä taisi olla joko kolmannet tai neljännet paikkausta vaativat... Raisa oli nähnyt mitä se tekee, se nimittäin onnistuu jotenkin ujuttamaan ne päältään ja talloo ne jalkojensa avulla irti. Turhia rajoituksia tuollaiset sanoo keepie :D!

Ei kommentteja: