perjantai 7. syyskuuta 2012

Kisatokoryhmä

Tänään ehdittiin tekemään vaikka mitä, kiva juttu. Paikalla oli myös reippaasti porukkaa, eli saatiin hyvät häiriötreenitkin tehtyä.

Tuike muistutteli mieleensä voittajan juttuja ja nauratti yleisöä itsetietoisella tekemisellään. Se teki ruutua, johon meni varmasti. Stoppeja piti vähän hakea, mutta sitten kun onnistui, niin oli tosi hieno. Metalli tehtiin isolla kapulalla, Tuike nosti tosi hienosti ja toi reippaasti. Loppuun vielä luoksari. Seisominen oli Tuikelle ihan ok, pikkaisen valui, mutta pysähtyi. Maahanmeno oli hyvä. Kyllä se vaan nämä osaa! Loppuun tehtiin sen kanssa vielä häiriötreenissä rallytokojuttuja, oli sille erinomaisen hyvä treeni, kun ympärillä pyöri koiria joka paikassa.

Rieha sitten:

Seuruu&liikkeestä istu&ruutu: Nämä tehtiin ketjutettuna. Seuruu oli kovasti taas yli-innokas, eli painamista esiintyi. Muuten jaksoi hyvin ja teki hienolla ilmeellä. Viikon kotitreeniin nyt siirtymät&palkkaus takaa, jos sitä kautta saisi paikkaa korjattua korrektimmaksi. Liikkeestä istuminen oli hyvä. Sen kanssa päätin, että koitan tehdä nyt joka päivä 20 toistoa. On se kumma jos ei suju kokeessa. Ruutu oli palkkaliikkenä, eli siellä oli narupallo valmiina. Tämän jälkeen laitoin sen vielä hakemaan ruutu ilman palkkaa. Silloin tuli ihan ihme peruuttelu ruutuun, joten höpöhöpöttelin sen sieltä pois ja tehtiin vielä uusinta, joka oli onneksi priima.

Hyppynouto: Harjoittelin lähinnä omaa kapulan heittoa, siitä ei toivottavasti seuraavassa kokeessa lähde pisteitä... Reipas meno ja hyvä nosto. Palautus olisi voinut olla ripeämpi. Luovutus oli hieno, mutta ennakoi sivulle tulon. Luultavasti tämä johtuu siitä, että reagoi kapulan ottoon ikään kuin se olisi käsiapu takaakiertoon. Tähän pitää nyt treenata malttia ja paljon.

Tunnari: Appari laittoi pari namia taas joukkoon ja nuuskinta oli rauhallinen. Nosti oman, tiputti sen ja varmisti vielä pari kapulaa, jonka jälkeen toi. Luovutus hyvä, mutta taas ennakoi perusasentoon tulon kapulaa ottaessa. Viime kokeessa ei tullut perusasentoon ja nyt ennakoi sen :D. Hitsin vaikea laji tämä toko, toista osaa kun treenaa, niin toinen hajoaa...

Luoksari: Stopit priimaa, mutta taas ennakoi. Nyt ei malttanut odottaa liikkurin käskyä ekan stopin jälkeen, eli koitti lähteä omin luvin. Treenailtiin tätä ja kovasti oli haastavaa. Se on niin virittyneenä tuossa stopissa, että lihakset vaan nykii, liikkurin käskyilläkin tuli aina pientä yritystä. Pikkuhiljaa saatiin paremmaksi, mutta nyt kotitreenissä pitää muistaa tehdä aikaa odotukseen ennen kuin palkkaa tai kutsun.

Kaukot: Liikkurihäiriötä taas kerran. Nyt ei ollut niin paha kuin edellisenä päivänä, eli malttoi keskittyä, eikä yhteenkään vaihtoon tarvittu tuplakäskyä. Muuten meno oli tosi hyvää ja paikka säilyi. Kotitreenissä nyt vaan mahdollisimman paljon toistoja ja palkka tarkasti vain siitä kun keskittyy ja tekee.

Paikkamakuu: Rivissä yhteensä seitsemän koiraa, eli oikein kiva koemainen treeni. Juoksuntarkastuksen kautta kehään ja parille alokasluokan koiralle tehtiin vielä luoksepäästävyys. Rieha oli kivasti kuulolla koko ajan. Itse makuu oli ollut hyvä, oltiin piilossa 3min.

Treeni oli sikahyvä, saatiin esiin ongelmakohtia, joita toivottavasti ehditään treenaamaan tässä viikon aikana kuntoon!

Ei kommentteja: