maanantai 17. syyskuuta 2012

Palauttelevat ja eeveeäl siintää jo

Tänään käytiin Annan kanssa vetämässä pikaiset palauttelevat pm-kokeen jäljltä. Eli kivaa tekemistä ja paljon palkkaa! Ja pakkohan se oli het alkaa tsekkaamaan evl:n tilannetta ja täytyy sanoa, että se on aika hyvä :).

Merkki+ruutu: Vahvistelin ensin merkkiä, se on kyllä ihan sairaan hieno. Menee täysiä, seisoo ihan keskellä ja täysin liikkumatta. Rieha sanoo että Erkki on toosi kiva! Se kun sujui, niin liitin siihen ruudun, eikä sekään tuottanut mitään ongelmia. Testasin lähetystä kummastakin suunnasta ja eroa ei ollut. Mulla oli ruudussa narulelu valmiina palkkana, mutta R ei edes huomannut sitä, niin tohkeissaan stoppasi.

Seuruu: Paljon palkkaa ja takakautta, että saisi sitä paikkaa taaemmas. Ihan hyvää menoa, keulihan se jonkin verran, mutta uskon että palkan suuntaa muuttamalla saadaan korjatuksi aika pian. Nyt vaan pitää treenata erityisesti juoksun käännöksiä, se on ehkä se uusin juttu.

Ohjattu: Vahvistin taas merkkiä, sitten sai hakea vasurin. Rieha on tässä kyllä aika ilmiömäinen, ei tuottanut mitään ongelmaa. Olen saanut sille tosi hyvin vahvistetuksi katsomisen, kun liikkuri menee, joten se auttaa jo paljon. Lisäksi se lukee niin paljon minun katsettani, että sitä hyväksi käyttäen saa vahvistettua hakusuuntaa. Ja Erkki on siitä vaan niin kiva, ettei sille tule mieleenkään lähteä kapuloille :).

Kaukot: Vahvistin vaan sitä ekaa istumista pidemmästä matkasta ja nyt sujui hyvin. Tähän pitää ihan ehdottomasti tehdä superhäiriötreeniä, että on skarppina alusta asti.

Katselin jo evl:n kisoja, kauhea himo olisi mennä kokeisiin. Muut liikkeet sillä on hyvällä mallilla, toki zetaa ja paikkaistumista pitää vielä vahvistella. Kovasti yritän saada paikkaa tälle syksylle, mitä sitä turhaa säästelemään.

Tuike oli mukana treeneissä myös ja tein sen kanssa eka rallyjuttuja, ihan radan muodossa. Se on kyllä hitsin innokas ja iloinen. Apuja ollaan saatu vähennettyä huomattavasti, ihan silmällä pitäen sitä, että mentäisiin joskus avoimeen luokkaan. Loppuun se sai vielä juosta ruutuun ja temputtaa sekä hakea palloa ja voi hitsi sillä oli kivaa! Koiramme-lehdessä oli juttu eläkeläiskoirista ja tuli heti Tuike mieleen siitä. Se on maailman onnellisin pikkukoira, kunhan saa tehdä jotain ja ihan yksin, on se sitten peruutustemppuja tahi vaikka vaan kauppareissulle mukaan menoa. Ei se koira niitä kokeita ja "virallista" harrastamista kaipaa, vaikka itsestä välillä niin tuntuisikin. Mutta jotain se tarvitsee, se rrrakastaa tekemistä, eikä siitä ikinä saisi täydellistä sohvaperunaa.

Olen nyt koittanut aktivoitua koirien jumppaamisessa fyssarikäynnin jälkeen ja ollaan tehty useampana iltana syvien lihasten treenejä koko porukalle. Rieha on saanut myös extravenyttelyt. Edelleen se antaa huonommin venyttää oikeaa takajalkaa, seuraillaan siis tilannetta. Viimankin olen saanut kerran huijattua kyljelleen ja venytettyä siltä yhden etujalan! Sen jälkeen se päätti, että suunnitelmissa on joku kauhea kidutus ja kolme muuta tassua jäivät venyttelemättä. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa ;).

Ei kommentteja: