lauantai 11. elokuuta 2012

Voihan voivoi

Tänään korkattiin Riehan kanssa voittajaluokka. Tuomarina oli Tommi Varis, tiukahko, mutta oikein rento ja mukava.

Pisterivi selostuksineen:

Paikkamakuu 10: Pätevä oli, vaikka oli aika kovassa vireessä kehään mennessä.

Seuraaminen 8,5: Tuomari kehui kovasti, vähennykset painamisesta. Itsekin olin tyytyväinen, teki hyvällä ilmeellä ja häntä heilui.

Liikkeestä istuminen 0: Tämä ei ollut todellista. Ainoa asia jota treenasin ennen kehään menoa ja meni ihan täydellisesti ja muutenkin on ollut varma kympin liike. Nyt oli sitten hieno seisominen. Annoin käskyn hieman väärällä äänenpainolla, johtuiko sitten siitä. Mutta harmi :(.

Luoksetulo 8: Tässä lähdössä säätö, kaksoiskäsky maahanmenoon. Muuten olikin lähes täydellinen liike, ihan mahtavat stopit!

Ruutu 9,5: Minusta aika täydellinen ruutu. Puolikas piste lähti vinosta perusasennosta lopussa, mutta ei se minun silmääni videolla ainakaan kauhean vinolta näytä.

Hyppynouto 8: Ohjaaja pilasi tämän. Eka heitto meni ulos kehästä, joten jouduttiin uusimaan ja siitähän lähtee heti se 2p. Uusintaheitto onnistui ja Rieha teki oikein hyvää työtä.

Metalli 9: Kapula jäi pystyyn ja vähän jännitti miten R sen ottaa. Tämä ei tuottanut kuitenkaan ongelmia ja nosti ripeästi. Laski reippaalle raville, minkä tiesinkin ja siitä vähennys. Luovutus hieno.

Tunnari 0: Nyyh, tämä kyllä oikeasti meinasi itkettää... Ihan täydellinen tunnari, hyvä vauhti, varma nuuskinta ja oman nosto, hieno luovutus... Sitten kun pyysin Riehaa tulemaan sivulle, niin se lähtikin hakemaan uutta kapulaa. Siinä jouduin sanomaan useasti ja nollillehan se meni. Ikinä ei ole tuollaista tapahtunut, mutta mietin että olenko palkannut sitä liikaa pelkästä luovutuksesta ja kun ei saanut kehuja, niin luuli että tuli väärä. Harmitti ja harmittaa vieläkin niin vietävästi... Huomatkaa myös, että tässäkään ei kapulat pysyneet käsissä ;).

Kaukot 0: Tämä oli melkeinpä tiedossa parin edellisen päivän perusteella. Useampia käskyjä, oma-aloitteisia vaihtoja ja päälle vielä liikettä.

Kokonaisvaikutus 9: Tuomari tuntui tykkäävän kovasti ja kehui ilmettä :).

yht. 187p. ja ei tulosta.

Tässä vielä video kokeesta:

http://youtu.be/9qrVfkLkJHM

Olihan siellä tosi paljon hyvää ja vire oli hyvä ja Riesku työsti hienosti. Sen kanssa on kyllä niin kiva kisata. Mutta kyllä se vaan silti harmittaa. Lähinnä nuo pari liikettä, jotka on treenin perusteella hienolla mallilla. Ja kun vielä laskee, että jos tunnari ja istuminen olisivat olleet kympit (johon olisi treenin perusteella ollut hyvät mahdollisuuudet ja kympillä minusta tunnarissa mentiinkin), niin ykkönen olisi tullut vaikka kaukot olisi nollilla olleetkin. Seli, seli ja muttakun, muttakun ärsyttää, kai se jotenkin nälkä kasvaa syödessä. Ei vaan, uuteen nousuun. Jos vaikka treenailisi noita kaukoja...

Tuomari vielä erikseen palkintojen jaossa kehui meidän ilmettä. Hällä on vissiin ollut kelpie joskus, kun sanoi omaavansa kelpien kanssa kisaamisesta kokemusta ja sanoi, että ilme on kelpin kanssa tärkeintä. Meillä se kuulemma näkyi :).

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kyllä se siitä, Rieha on vielä niin nuori ja kokemusta vähän että suoritusvarmuus ei vaan ole ehtinyt kehittyä.

Reija kirjoitti...

Olipa hieno luoksari! :) Tiukalta vaikutti kyllä tuomarin linja.