maanantai 6. elokuuta 2012

Loppuviikosta alkuviikkoon

Eilen vietettiin mökkipäivä. Siihen sisältyi perinteisesti paljon pihalla hengailua, pelloilla juoksentelua ja uimista. Tuikekin ui oikein pitkää matkaa, kun laitoin sen veteen laiturin päästä ja ui siitä aina rantaan. Riesku hyppi laiturilta ja Viima läträsi omaan malliinsa kaislikossa. Ihan mahtista siis.

Tehtiin Veskun kanssa Riehalle pieni viestitreeni mökkitiellä. Hyvin se tuntui juoksevan Veskullekin. Saatiin ihan tosi hyviä lähtöjä, ärähdys vaan kuului kun lähti juoksemaan. Kerran jäi hetkeksi miettimään minulta Veskulle päin, mutta ratkaisi asian itse ja jatkoi matkaa. Matkaa tuli siirtymän kanssa joku 250-300m. Katsellaan nyt sitten kuka sen toisena päänä on ja miten tehdään.

Mökiltä tullessa käytiin tekemässä vielä lyhyt treeni Vihtavuoressa. Kissanruokapalkalla koemainen seuruu, kaukot ja tunnari. Seuruu ok, hieman pää tipahteli, mutta paikka pysyi hyvin. Kaukot oli myöskin hyvät, liikkui yhdessä seisomisessa ehkä 20cm, mutta muuten pysyi ja malttoi. Tunnari oli kympin tunnari, varma nuuskinta ja palautus hyvällä laukalla. Tuntui että jäi oikein hyvä mielikuva tästä. Iltatreenissä vielä jokailtainen metsku, jossa vauhti on erinomaista iltaruualla palkaten :).

Tänään vedettiin kotipihassa pätkätreeniä. Kaukoissa palkkaa erikseen siirtymistä. Maltti oli kadoksissa, tähän liikkeeseen ei sovi se, että tehdään ekana. Eli jouduin sanomaan muutamaan otteeseen. Alkoi sitten korjaamaan ihan ok. Toivotaan että kokeessa vire on paremmin hallinnassa.

Luoksarissa pelattiin kiertojen kautta peliä, jossa stoppeja sekä eteentuloa satunnaisessa järjestyksessä. Hirrrveän hieno meno! Tämä on Rieskusta tosi hauskaa, kun saa kisata siitä, mikä liike tulee. Stopit oli priimaa, samoin eteentulot. Seuraamisessa treenattiin askelsiirtymiä ja käännöksiä. Loppuuun vielä pari liikkeestä istumista.

Vire on ainakin hyvällä mallilla koetta ajatellen. Ykkönen riippuu varmasti aika pitkälti siitä, onnistutaanko kaukoissa. Ne on vielä vähän sellaiset veitsen terällä olevat. No, onneksi tämä ei ole niin vakavaa :D.

Ei kommentteja: