maanantai 18. kesäkuuta 2012

Tokoa, vepeä, rallya

Illan treenirupeaman ensimmäinen etappi oli Viihdekeskuksella, jossa treenattiin Annan ja Raisan kanssa. Rieha teki seuraavasti:

Ruutu: Yksi kisamainen, joka oli aivan priima. Sitten vähän hömppää ja fiiliksen nostatusta, eli jätin kerran lelun ruutuun ja juoksin perään leikkimään ruudussa. Riehasta oli aivan sikahauskaa. Siitä sai taas mennä ruutuun ilman lelua ja paikka oli taas aivan priima. Lentävä lelu ja leikit ruudussa, hyvä mieli! Lisäksi palkkailin sitä ruudun bongailusta ja hyvinhän se bongaa.

Tunnari: Liikkurin kanssa. Ajattelin että helpotetaan ekaa ja laitetaan väärät kasaan ja oma niiden viereen. Idea meni vaan hieman pieleen, koska R ei nähnyt omaa ollenkaan ja alkoi maistelemaan vääriä, kunnes vihdoin sattui huomaamaan oman. Sitten laitettiin kapulat ihan kisamaisesti ja kyllähän se oma sieltä nousi joka kerta, mutta hieman on levoton ja suu meinaa käydä. Jos tekisi nyt kotona helpommassa paikassa ja vaikka vaan kahdella kapulalla tai sitten namien kera, niin saisi varmuutta. Idea sillä selkeästi on, mutta ihan ei malta loppuun saakka.

Metalli: Naksuttelin ripeistä nostoista ja ne sujuivatkin hyvin. Ei epäröinyt ottaa suuhun, mutta saisi lähteä vielä vauhdikkaammin tulemaan. Mutta hyvä into sillä on kapulalle.

Sitten ajeltiin Muurameen, uuden porukan VEPE-treeneihin. Paikka oli tosi kiva, varjoisa ja tyyni poukama, eli puitteet oli kohdillaan. Rieha aloitti veneestä hypyllä, joka sujui hyvin ja se onkin aika koevalmista kauraa. Veneen tuonnissa ei otettu pitkää matkaa ja soutaja avusti soutamalla. Ihan hyvin toi, pikkaisen jäi rannasta vajaaksi. Mutta nyt pitääkin vaan kasvattaa sen itseluottamusta siihen, että jaksaa kiskoa venettä, eli siinä mielessä oikein hyvä treeni.

Esineen viennissä menin itse veneeseen. Hieman tarvitsi kannustusta lähdössä, mutta sitten ui hienosti veneelle ja luovutti ok. Tässä on jo aikalailla koematka ja hyvin sujuu.

Loppuun tehtiin vielä hukkuvan pelastamista, joka on tällä hetkellä se vaativin liike. Rieha yritti kovasti ottaa narua suuhun, mutta oli vissiin sen verran haastavaa, että päästi aina irti kun ei oikein päässyt etenemään. Se lähti välillä melkeinpä pyörimään ympyrää painolastin kanssa, eikä saanut kiskotuksi kohti rantaa. Loppuvaiheessa se sitten jo vähän luovutti, joten annettiin sen kuljettaa pelkkä naru rantaan. Puhuttiin, että nämä Riehalle raskaat liikkeet kannattaisi jatkossa ottaa alussa, kun sillä on vielä kaikki voimat tallella. En usko että tästäkään tulee ongelmaa, kunhan saa varmuuden siihen että homma onnistuu.

Oltiin jo valmiiksi Muuramessa, niin ajeltiin vielä Hiekkarinteen lavalle Rallytoko-treeneihin. Pikku-T oli onnesta soikeana kun pääsi hommiin (ja luultiinpa että mulla oli uusi pentu mukana :D). Tehtiin neljää eri radanpätkää, joissa oli mukana alokas- ja avoimen luokan kylttejä.

Tuike oli aika pro ja avoimenkin kyltit sujui hienosti. Erityisen hauska oli ekaa kertaa mukana ollut häiriörinki, missä oli mm. noutokapula ja pehomoleluja, joita piti sitten pujotella. Tämä sujui hienosti, mutta katsotaanpa joku kerta kun siellä saattaa olla vaikkapa kissanruokaa :D. Mutta oikein hauska hömppäilytreeni! Sain myös hyvä neuvon pitää hihnaa jatkossa jalkojen takana, etten vaan vahingossa itse kiristä sitä liikkuessani.

Ei kommentteja: