tiistai 21. helmikuuta 2012

Kunnonkohotusta

Varailin koirille nyt useamman uintikerran putkeen, mielessä ihan kunnonkohotus ja lihasten kasvatus. Tänään käytiin ekaa kertaa ja viikottain olisi tarkoitus mennä.

Otettiin hieman iisimmin tänään, koska edellisestä kerrasta on aikaa. Viima ui Anskun kanssa ohjatusti ja mukavasti sujui. Pienen vinkumisen kera meni itse hienosti uimaan ja saatiin se uimaan kunnon kierroksia ilman oikomista. Se ui ottaen aina Anskusta tukea, liikkis.

Tuike sai hakea lelua liivit niskassa. Veteen meneminen on aina kauheaa räpistelyä, mutta itse uinti oikein pätevää. Edelleen ottaa Tuikella kaikista koviten kunnon päälle ja se puuskutti oikein huolella rampille päästessään. Mutta tuntuu myös tykkäävän kovasti.

Riehan kanssa otettiin nyt hieman erilainen lähestymistapa, eli jätettiin lelu kokonaan pois. Lelun kanssa se ui aivan täysiä, eikä suostu tulemaan lepäämään ollenkaan. Nyt koitettiin saada aikaiseksi hieman järkevämpää menoa. Alkuun se ui taas ihan täpöä, pyöri ympyrää ja heti kun liikuin niin odotti vaan lelun lentämistä. Välillä kävi rampilla odottamassa joko lelu lentäisi. Pikkuhiljaa alkoi rauhoittumaan ja tekemään samanlaista kuntouintia kuin kesäisin järvissä. Loppuvaiheessa se veteli allasta edestakaisin päästä päähän hyvillä, rauhallisilla vedoilla.

Uinnin lisäksi hommasin meille Kickspark- potkukelkan, jolla olisi tarkoitus yrittää pienimuotoista valjakkourheilua mustien kanssa. Itse en vielä tänään ehtinyt testaamaan, mutta Vesku otti Tuiken kanssa pienen testikierroksen ja kuulemma liikkui kuin vettä vaan. Katsotaan miten paljon vaarallisia tilanteita saadaan aikaiseksi :D. Ja toivottavasti lumet ei ihan heti sula, että ehditään treenailla.

Ei kommentteja: