perjantai 10. helmikuuta 2012

Kisatoko

Vihtavuoressa maneesilla perinteiseen perjantaityyliin. Nyt oli porukkaakin hieman enemmän ilmojen hieman lauhduttua. Mukana Tuike ja Rieha.

Tuike teki:

Ruutu: Lyhyeltä matkalta paikan hakemista ja sitten kisamatkasta koemainen ja loppuun vielä loppuosan vahvistusta. Kivaa menoa. Stopit on mitä on, mutta pysyy ruudussa, vaikka liikkuukin stopin jälkeen. Loppuosa oli kivalla mallilla.

Luoksari: Tässä oli stopit hyvällä mallilla ja muutenkin ihanan iloinen meno.

Liikkeestä istu: Sujui.

Seuruu: Liikkuroituna pidempi pätkä. T tuli mukana ihan ok, jonkin verran paikka irtoili. Ilme kuitenkin ihan hieno, se on pääasia.

Rieha teki:

Luoksari: Nyt sitä maahanmenoa, joka on haastavaa edelleen. Miten se onkin niin kiva tarjota sellaista pylly pystyssä "makaamista" :D. Mutta saatiin taas vahvistettua. Seisominen sujuu hienosti ja vauhti on hyvä.

Seuruu: BH-maisesti henkilöryhmässä. Mennessä ryhmään meinasi hieman hepuloidan tutuille, muttaunohti sen nopeasti ja teki mahtityötä, vaikka ihan tahallaan tungin henkilöryhmäläisten iholle.

Merkki&ruutu: Merkki oli hyvä ja lähetin siitä suoraan ruutuun. Ruudun onnistumisprosentti on ollut 100 viime aikoina, mutta nyt tuli eka kerta kun R oli hukassa. Löysi loppujen lopuksi ruutuun, kun kauheasti pomppi. Tämänkin jälkeen ruutu oli hieman hakusassa, tuppasi menemään oikelta sivulta sisään ja jäi muutenkin liian reunaan. En tiedä hämäsikö vieressä olleet esteratsastupuomit, jotka olivat maassa. Aiheuttiko ne sitten hahmotushäiriötä, kun näytti että olisivat voineet kuulua ruutuun? Tätä korjailtiin, eli tein pari näyttöruutua ja homma alkoi sujumaan. Hieman R meinasi turhautua ja alkoi komentamaan haukkumalla, mutta onneksi saatiin sitten onnistunut loppuun.

Liikkeestä stopit: Istuminen oli alkuun vaikeaa, se on tosi tarkkaa, missä kohden askelta sanon käskyn. Tämä kun saatiin muistuteltua niin, teki hienosti istumista, maahanmenoa ja seisomista sekaisin.

Paikkamakuu: Ennen paikkamakuuta pääsi Pipsa-bc karkaamaan meidän luokse, sain pidettyä Riehan takana ja Pipsan edessä, eli mitään ei sattunut. Onneksi R ei noita muistele, vaikka ihan valmis tappelemaan olikin. Paikkamakuu tehtiin niin, että välissä oli Ruu-labbis ja hienosti sujui.

Treenin jälkeen käytiin vielä Maaritin ja Ruun kanssa pikkulenkki. Tuikekin pääsi isojen koirien mukaan ja hienosti pärjäsi. Ruu ja Rieha tulevat edelleen hyvin toimeen :).

Ei kommentteja: