perjantai 3. helmikuuta 2012

Pikatreeni pakkasella

Käytiin vetämässä pikatreenit maneesilla. Riehaa ei tuntunut palelevan yhtään ja onhan tuolla maa onneksi sula. Ja kun on tehokas, niin ei ehdi itsekään jäätyä. Raisa ja Niina paikalla myös.

Rieha teki alkuun merkkiä&ruutua, ihan vaan lämmittelyksi. Ja on se vaan hirmu pätevä, vaikka kuinka virittelee noita eri paikkoihin, niin se löytää ne ilmiömäisen hyvin. Ruutu oli tahallaan sijoitettu esteratsastusesteen (onko tämä oikeasti sana?) viereen ja se sen verran hämäsi Riehaa, että meni ruutuun vasemman etumerkin vierestä. Tämäkin korjaantui viimeiseen toistoon, kun lähetin suoraan ruutuun. Hirmu pätevää.

Siitä tehtiin häiriköity seuraaminen. Ehkä hieman rankka Riehalle kun Raisa häiriköi, se olisi kovasti halunnut tehdä kaiken, minkä Raisa sanoi. Vieraammalla häiriöllä olisi ollut helmpompaa. Mutta hyvin se skarppasi ja saatiin tehtyä pätevää pätkää.

Loppuun vielä vähän hyppynoutoa. Muuten hyvä meno, mutta meinaa nytkähdellä sekä heittoon että liikkuriin. Korjaa kyllä itse heti kontaktin, mutta oisi kai se siistimpää jos olisi koko ajan kontaktissa. Plus että luovutuksia pitää hioa taas sisällä, jääneet vähälle.

Loppuun otettiin vielä ihan hinasen viestitreeniä, lyhyellä matkalla. Lähinnä niitä lähetyksiä/motivaatiota. Hassua, kun tuntuu että minulta Raisalle lähtee tosi hyvin, mutta toisin päin on vähän nahkeapi. Kai se oma omistaja on vaan tylsempi :D. Muuten sillä on kyllä hyvä motivaatio. Kiva päästä tekemään kunnolla kun ilmat lauhtuu.

Ei kommentteja: