torstai 28. heinäkuuta 2011

Riehan aksaa

Käytiin illasta treenaamassa hallilla. Aika lämpöistä oli, vaikka kello oli jo yli kahdeksan. Kuumuus näkyy Riehassa niin, että aina tauoilla menee makaamaan jonnekin keskelle kenttää ja seuraa tapahtumia sieltä. Tehtiinkin tosi lyhyissä pätkissä ettei mene överiksi, koska Riehalla on vaan yksi vaihde eli täysiä. Oman vivhateensa treeniin toi rallit sillä aikamoista ralliautojen pärinää kuului, se ei haitannut kyllä millään lailla.

Aloiteltiin ensin puomilla. Tehtiin nyt ihan kokonaista puomia, ensin hihnassa. Rieha ei pidättele kyllä yhtään, se on tehnyt kokonaista puomia ehkä sen viisi kertaa ja se juoksee sen ihan täysiä. Hihnassa stopit onnistui hyvin, kun vähän hidastin ylösmeno sujui hyvin ilmankin. Tehtiin myös pari ilman hihnaa, mutta vauhti kertyi niin isoksi että ehti aina juosta alasmenon ja pompata sitten omatoimisesti sille takaisin 2on2offiin, eli ei ihan ihanne.

Sitten tehtiin pientä radanpätkää. Alussa kutsuhyppyjä, jotka vähän vinossa linjassa. Lisäksi kikkana yhden hypyn takaakiertoa. Tältä se sitten näytti:



Aika paljon vaatii ohjaajalta. Heti kun on myöhässä, niin R menee jo pitkälle ja käännökset ei ole kovin kauniita. Putkiin irtoaa niin hyvin, että niiden välissä ollut hyppy meinasi unohtua. Takaakierrossa on ideaa, mutta voisihan se vieläkin sujuvampi ohjaajalta olla. Loppusuoralle irtoaa hyvin.

Lopussa näkyy vielä meidän keinun läiskimistä. Lähinnä siis liikkeeseen ja ääneen totuttelua, eli mitään kovin nättiä ei ollut tarkoitus tehdä, vaikka lopussa haettiinkin vähän 2on2offia. Riehasta tuo keinun hakkaaminen on maailman siisteintä ja mitä korkeammalta lentää, sitä parempi... Eipähän tule ainakaan keinukammoista tästä...

Ei kommentteja: