perjantai 8. heinäkuuta 2011

Paljon putkia

Tänään treenailtiin taas agijuttuja. Se on niin hauskaa kun se on niin haastavaa. Ensin Rieha ja siitä videota:



 


Sillä oli oikein kiva meno päällä taas kerran, eikä lähdöstä varastamisiakaan tullut. Alku meni hyvin ja pienellä vekillä ekan putken jälkeen saatiin ekaan takaakiertoonkin kohtuullinen kaarre. Vaikein kohta oli tokasta putkesta kolmanteen putkeen meno. Alkuun R meni pari kertaa toisen hypyn ohi, koska lähti kaarrattamaan niin voimakkaasti. Siihen sain hyvin kääntymään, mutta oikein putken päänlöytäminen oli haasteellista. Mutta se lukee niin hyvin kun pikkaisen vastakkaisella kädellä avustaa. Pari kertaa rimat tippui (tehnyt nyt medi-rimoilla), jos liian voimakkaasti otin haltuun, mutta ne on varmaan taas näitä asioita jotka pitää vaan opetella.


Lisäksi R läiski vähän kontaktien ylösmenoja testattiinpa pari alasmenoakin keinulla. Pientä ideaa oli sillä olemassa, eli laatikkotreeni on jotain jättänyt hautumaan. Mutta ehkä koitan nyt kuitenkin siirtää sen laatikon kontakteille oikeaoppisesti.


Sitten Viima:



Viima oli aika vallattomalla päällä. Se kävi pari kertaa syömässä loppupalkan A:lta ja pomppo ja haukkui innoissaan. Mukavasti se sitten kuitenkin teki, vauhti säilyi j akääntyi hyvin. A:n kontaktit oli välillä vähän niin ja näin, mutta loppuvaiheessa sekin parani. Reipas Vimps!


Tuike kävi eilen Maaritilla hierottavana, joten sen kanssa ei paljoa tehty. Jumeja löytyi jonkin verran taas, vaikka parempaan suuntaan onkin mennyt joten jatketaan säännöllistä käymistä. Sen verran sai Tuikekin käydä hallissa että tehtiin kolme setti kaukoja takapalkalla. Se oli ihana, tosin viimeisellä kerralla porsas ja söi namit ennen lupaa. Mutta siirtymät oli priimaa!

Ei kommentteja: