lauantai 16. heinäkuuta 2011

Häiriötreeniä

Laukaan tokovuorolla. Olipas taas hyödylliset treenit! Saatiin paljon häiriötreeniä ja muut katsoi mitä tehtiin, samalla kommentoiden. Oikein kivaa!

Rieha aloitti:

Seuraaminen: Tehtiin ensin henkilöryhmässä seuraamista. R tuli suoraan autosta, eikä saanut siis yhtään moikkailla/hillua ennen. Ja se veti tosi hyvin! Seurasi mahtis ilmeellä ja pysyi hyvin hallussa ihmisistä huolimatta. Välillä näki ilmeestä, että olisi ihan vähän tehnyt mieli lähteä moikkaamaan, erityisesti Raisaa, mutta pysyi ja työsti makeasti. Super!

Lisäksi tehtiin seuraamisen lähtöjä liikkuroituna. Vaihtelin palkkausta joko pelkästä kontaktista sivulla, valmis-sanasta tai sitten muutamasta askeleesta. Huomattavasti parantunut viime kerrasta, ei reagoinut liikkurin käskyihin juuri ollenkaan ja piti hyvin kontaktia. Liikkuria vaihdeltiin useamman kerran, eikä sekään vaikuttanut. Ihan kerran piti käydä Raisan luona hillumassa, kun Raisalla oli kädessä ihana noutokapula, mutta sen jälkeen hillitsi itsensä hienosti.

Luoksetulo: Edelleen liikkuroituna. Palkkailin ensin istumisesta, siinä oli mukana myös häiriötä, eli jätin Riehan tahallaan keskelle ihmisporukkaa. Hienosti istui. Yksi seisominen tuli, kun kasvatettiin häiriötä hieman liikaa (kapulan heiluttelua vieressä), joten hieman hillittiin sitä. Perushäiriön ja liikkuroinnin kesti hyvin. Siitä otin parit kokonaiset luoksarit, edestä palkaten sekä vauhti että eteentulo oli hienoja! Erikseen treenattiin vielä edestä sivulle siirtymistä.

Nouto: Muutama vauhtinouto, jotka sujui ok. Pitäisi nyt vaan jaksaa ottaa pitotreenejä kotosalla, ettei tule mälläystä.

Luoksepäästävyys&paikkamakuu: Luoksepäästävyys oli hyvä, vaikka Raisa teki. Malttoi yllättävänkin hyvin hillitä itsensä. Paikkamakuu sen sijaan oli aika kaameaa, ei noussut, mutta ehti tehdä kaikkea muuta. Pahin taitaa olla nyt lonkalle heitto, jonka tekee melkein heti. Sen lisäksi heiluttelee häntää ja seuraa ympäristöä. Tämä tehotreeniin pienemmässä häiriössä, jospa ottaisi siihen mukaan vaikka jonkun targetin tmv.

Kivalla mallilla se on! Tekee hyvin häiriössäkin ja asenne on ihan mahtava!

Tuike sitten, ja voe mahoton sitä intoa mikä pienellä koiralla oli:

Paikkamakuu: Juoksuntarkastuksen kautta. Olisi tykännyt vähän kommentoida viereiselle sakemannille "kehään" mennessä, mutta huomautuksen jälkeen antoi olla. Jäi hyvin makaamaan kun menin piiloon, mutta oli vissiin ollut vähän sen näköinen välillä että mietti nousemista. Kyynärpäät oli jo ilmassa, mutta kun palasin takaisin, niin makasi hienosti.

Liikkeestä istuminen: Liikkuroituna. Tämä ei nyt sujunut alkuun ollenkaan. Varmaan 10 toistoa ensin väärin (joo, näin sitä kannattaa treenata), painui vaan maihin ja seuraminenkin oli jo ihan kaameaa keulimista. Sitten kun tein ilman liikkurointia niin meni hyvin istumaan, onko tällä nyt joku yhteys?

Kaukot: Häiriköitynä&liikkuroituna takapalkalla. Oikein pätevää!! Ensin yksittäisiä siirtymiä ja loppuun litania i-s-m-i-m ja se meni hyvin. Hieno T!

Luoksarin stopit: Namipelillä koitin vahvistaa stoppeja. Se on kyllä niin itsepäinen ja yrittää hiipparoida käskyn jälkeen vaikka kuinka. Olin tiukkana ja ajoin sen aina takaisin jos hiipparoi, niin alkoi paranemaan.

Seuruu: Pidempi pätkä superpalkalla. Suurimmaksi osaksi tosi hyvää, ilme oli hieno ja jaksoi työstää. Pari kertaa huomautin sille kun koitti katsella kentälle tulevia autoja ja antoi sitten olla.

Ei kommentteja: