perjantai 22. heinäkuuta 2011

Perjantain perinteiset

Laukaan tokovuorolla oltiin parin muun kanssa. Lämpöinen ilma, mutta taas superhyvät treenit, kiitos siitä treenikamuille!

Riepotin teki kuuman ilman takia useammassa setissä. Treeneihin kuului seuraavaa:

Seuraaminen: Alkuun taas lähtöjä liikkuroituna. Kiva oli kuulla muidenkin suusta että kontakti on parantunut. Ongelmana on siis ollut lähinnä se, että vilkas neitokainen ehtii sivulla reagoida katseellaan vähän mihin sattuu, vaikka nostaakin heti kontaktin kun saa liikkeellelähtökäskyn. Nyt siis vahvistusta aloitukseen, palkaten vaihtelevasti pelkästä kontaktista, valmis-sanasta tahi parista askeelesta.

Sitten tehtiin pidempää pätkää, sitäkin liikkuroidusti. Eli käytännössa alokasluokan L-kaavio, irti. Suurimmaksi osaksi oli todella tyytyväinen, ilme oli hieno ja pää oli juuri siinä missä pitääkin. Ekalla suoralla takapuoli oli hieman hetkutellut, mutta ekan vasemmalle käännöksen jälkeen sekin alkoi pysymään kontaktissa. Täyskäännös sujui hyvin, oikealle käännös oli homman heikoin lenkki. Paikka irtosi jonkin verran ja kontaktikin tipahti, ennen kuin ehti taas suoralle sen korjata. Mutta kokonaisuudessa hienoa, kestävyyttä alkaa löytymään ja palkaksi saikin superleikit.

Nyt siis treenin alle oikealle käännökset, samoin edelleen nuo lähdöt ja juoksupätkä! Otettiinkin muutamia oikealle käännöksiä, suoraan lelulla palkaten ja ne alkoikin sujumaan kivasti. Pätevää!

Ruutu: Pitkästä aikaa. Pitää välttää urautumista, ollaan nyt ehkä jankattu vähän liikaa alokasluokan juttuja. Hyvin R muisti kuitenkin ja oli jo itse menossa ruutuun samantien kun pääsi autosta, eli bongaa erinomaisesti (tämän kanssa saa sitten joskus olla kokeissa tarkkana, äksönkelpi on hyvin äkkiä siellä ruudussa tönöttämässä ihan väärään aikaan...).

Tein sille kerran näyttöruudun, jonka jälkeen lähetyksiä täydestä matkasta. Ekalla kerralla meni superisti oikeaan paikkaan, sen jälkeen parilla kerralla tarjosi alkuun liian etureunaa, mutta itse hiffaten siirtyi oikeaan paikkaan. Tämän jälkeen tulikin sitten taas nappisuorituksia. Ihan mahtavaa oli nähdä, miten se itse miettii ja tajuaa asioita. Loppuun tehtiin vielä siirtelyjä etureunalta ja paikka löytyi hienosti sekä vasemmasta että oikeasta reunast.

Paikkamakuu: Kahden muun koiran kanssa rivissä. Namialusta eteen ja menoksi. Selkeästi oli rauhallisempaa kuin viime viikolla, mahtista! Palkkailin useampaan otteeseen ja otettiin alusta. Ainoastaan kerran heitti lonkalle, josta heti pöhpöhttelin ja kävin laittamassa sen uudestaan, jonka jälkeen makasi suorassa. Edistystä, edistystä!

Tuike rinsessoi urakalla:

Tunnari: Muuten nappisuoritus, mutta nousi seisomaan kun käännyin eli siitä jouduin palauttamaan. Nuuskinta sen sijaan oli niin varma, että luulin jo sen ottaneen vaan ensimmäisen eteen osuneen, mutta omahan se oli. Mitäs sitä muita nuuskimaan kun oma löytyy! Reipas ja hyvä palautus vielä päälle, hieno Tuike.

Liikkeestä istuminen: Tämä on nyt niin ulapalla kun vaan olla ja voi. Hirveästi se yrittää, mutta istuminen ei vaan luonnistunut. Otettiin sitten ihan namipelillä vaan edessä nopeita istumisia ja siirsin sen sitten pikkuhiljaa sivulle, niin alkoihan se sieltä taas löytyä. Hassu eliö se kyllä on.

Kaukot: Takapalkalla ja häiriöitynä. Sai taas jonkinverran muistuttaa sitä siitä, että pitää ihan oikeasti pysyä paikallaan eikä tärpättää miten sattuu. Sen jälkeen tulikin hyviä siirtymiä. Tosi tarkkana saa olla vireen kanssa, kun se on noin täpinöissään niin käsimerkkien pitää olla tosi varovaisia, muuten se sinkoilee miten sattuu. Seiso-istu ei ole ihan puhdas, mutta toisaalta jos muut tekee hyvin niin siinä pysyy vielä sallitun rajoissa.

Ei kommentteja: