perjantai 29. heinäkuuta 2011

Laukaan pikatokot

Kauhealla kiireellä töistä Laukaaseen ja vetämään oman penturyhmän loppukoetta. Se meni onneksi ihan hyvin ja ehdittiin vielä Riehankin kanssa vähän tokoilemaan. Ohjelmassa oli seuraavanlaista:

Seuraaminen: Suoraa, jossa kiva ilme, mutta takapuoli hetkusi jonkun verran, joten lähdettiin työstämään sitä. Tehtiin vasemmalle kaartuvaa ympyrää, että joutui käyttämään takapuoltaan. Se toimikin tosi kivasti, sain kaverilta aina vinkin kun meni hyvin ja pystyin siitä palkkaamaan, koska itse on vaikea nähdä missä takapuoli menee. Rieha kuulemma korjasi ihan silmissä, koko ryhti parani ja homma meni muutenkin hienosti.

Luoksetulo: Ensin pari luoksaria täydestä matkasta eteen. Ensimmäinen oli ihan nappi! Täydellinen istuminen, vauhti ja eteentulo, hieno R! Tokassa ennakoi sitten hinasen lähtöä ja jouduin palauttamaan sen, mutta muuten se oli taas hieno. Erikseen tehtiin edestä sivulletuloja, jotka nekin sujui oikein mukavasti. Lisäksi tehtiin namipelillä luoksetulon stoppien vahvistusta, maahanmenot oli erityisen hienoja, seisomisia piti muistutella.

Liikkeestä seisominen: Pientä muistuttelua tässäkin, hieman tuli taas herkästi sivuaskelia.

Paikkamakuu: Tehtiin itseksemme kun muut treenaili samaan aikaan. Palkkasin kaksi kertaa, eka oli tosi hieno, tokalla jouduin kerran palauttamaan sen kun meni lonkalle. Mutta ilme on parantunut paljon.

Luoksepäästävyys: Alkuun meinasi nousta, mutta muisti taas nopsaan paikallaanpysymisen, kun tuomari lähti aina pois. Loppuun pari ihan kympin suoritusta, oikein hyvä.

Ei kommentteja: