sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Sunnuntain tokovuorolla

Doggiella kera Annan, Nellin ja Pisan sekä Jennyn, Nemon, Nalan ja Milan. Minullakin mukana koko porukka, eli siinähän se kaksi tuntia hujahti tehokkaasti treenaten.

Tuike:

Paikkamakuu: Tämä oli japsimakuu, eli Tuiken lisäksi Nemo ja Pipsa rivissä. Reipas 3 min piilossa ja T:Ltä erinomainen makuu.

Tunnari: Liikkuroituna. Ekalla hyvä nosto, mutta otti häiriötä Jennystä liikkurina eli vauhti hidastui kun Jenny puhu. Uusittiin ja nyt otti niin paljon häiriötä, että rykäisi ekan eteen osuneen kapulan suuhun. Lähetin uudestaan ja nosti kyllä oman, mutta liikkurointi häiritsi taas. Otettiin vielä yksi häiriöliikkurin kanssa ja nyt toi oman hienosti. Loppuun vielä yksi tosi helppo lyhyeltä matkalta ja ilman liikkuria. T:n kanssa pitäisi muistaa järjestää noita vaikeampia treenejä, koska se on kuitenkin aika häiriöherkkä ja erityisesti ihmishäiriöistä.

Merkki&ruutu: Merkkiä muistuteltiin lyhyeltä matkalta, se meni ok. Sitten ruutua ja paikan hakemista lyhyellä matkalla. Tämäkin hyvä.

Metallinouto: Vieras kapula oli vähän tavallistakin yökömpi. Toi, mutta mietti ennen nostoa ja palauttu hitaasti. Otettiin sitten vaan vauhtia suoraan palkkaan.

Seuraaminen: Tästä tykkäsin kovasti. Keskittyi ja muisti tökkäykset alusssa ja lopussa vähän pidemmälläkin matkalla.

Rieha:

Seuraaminen ja sivut: Oikein pätevää menoa, kolmisen askelta menee hienolla paikalla ja kontaktilla, siitä on oikein hyvä jatkaa. Oikealle kääntyminenkin luonnistuu jo hienosti, vasuri ei ihan niin hienosti, mutta imuttaen sekin skulaa.

Stopit: Namipelillä, sekä seisominen että maahanmeno sujui tosi kivasti. Seisomisessa meinaa jäädä hinasen vinoon, kun odottaa lentävää palkkaa, mutta stoppaa hienosti.

Luoksetulo: Eteentuloja lyhyellä matkalla, hyvin tulee ja hyvin napottaa.

Nouto: Metallilla parit vauhtinoudot. Ehkä hinasen väsynyt oli, ei ihan niin raivoisaa kuin normaalisti. Mutta hyvin nousee metalli, eikä siitä pikemmin malttaisi luopua ollenkaan.

Viima:

Seuraaminen: Herättelyt ja sitten koemainen. Aivan ihana! Piti kontaktin ja jaksoi hienosti.

Kejutukset:

  • Liikkeestä maahanmeno: Hieno, kympin suoritus.
  • Luoksetulo: Hyvä stoppi, hieman hiljensi vauhtia sen jälkeen, mutta muuten oikein mainio.
  • Liikkeestä seiso: Muutenhyvä, mutta lähti kääntymään mukana kun menin ohi ja jäi sellaiseen puolivinoon asentoon.
  • Nouto: Iloinen ja innokas nouto, laukalla kumpaankin suuntaan ja hieno palautus.
  • Kaukot: Yhteen maahanmenoon kaksoiskäsky, kun juuri joku koira haukahti. Muuten tämäkin super.

Paikkamakuu: Pipsan ja Nalan kanssa. Kesken makuun tuli ylimääräinen häiriö, kun hallin ovesta kurkistettiin sisään. Siihen asti Vimps makasi hienosti, mutta arvasin heti että alkaa vahtihaukkumaan ja niinhän se tekikin. Pysyi maassa, mutta haukku raikasi. Menin rauhoittamaan ja palkkaamaan siitä, että pysyi.

Viima oli niin innoissaan ja teki ihan superisti. Hitsi kun saisi tuon vireen aina ja siirrettyä sen suoraan kokeeseen. Se on nyt ennen juoksuja aika terävänä, se näkyy sekä siinä että reagoi, mutta myös siinä että on niin sähäkkä.

 

Ei kommentteja: